szívszorító

Kiderült: Szerelme végignézte Love Island Tícián haláltusáját

Niki

Létrehozva: 2024.07.30.

Módosítva: 2024.07.30.

A Love Island 2019-es győztese tegnap éjszaka hunyt el, minden előjel nélkül. Lakatos Tícián edzőként dolgozott egy harcművészeti teremben, amelynek egyik edzője árulta el a tragédia részleteit.

Lakatos Tícián 2019-ben nyerte meg a Love Island című társkereső valóságshowt, azóta pedig bokszedzőként dolgozott egy harcművészeti teremben. A 24 éves reality sztár tegnap este még megtartotta az edzéseit, de éjszaka szívinfarktust kapott és elhunyt. Tíciánt számos rokon, barát és kolléga gyászolja. A fiú közeli barátja, a klub egyik edzője lapunknak mesélt halálának körülményeiről, amelyek szívszorítóbbak, mint azt bárki gondolta.

Lakatos Tícián Love Island
Ez történt a Love Island sztárjával: fény derült Lakatos Tícián halálának körülményeire (Fotó: RTL)

Azt, hogy pontosan mi történt és mik voltak Tícián utolsó szavai, csak onnan tudhatjuk, hogy a fiatal edző szerelme épp vele volt közös otthonukban, amikor bekövetkezett a legrosszabb. A lánynak tehetetlenül kellett végignéznie, ahogy a párja meghal.

Éjfélkor történt, otthon, vagyis ott, ahol a párjával laktak. A barátnője előtt halt meg. Egyszer csak összeesett, csak annyit tudott mondani, hogy ’Ez mi’, utána elkezdett habzani a szája, megfeszültek az izmai és ennyi

 – mondta a kolléga.

A Love Island győztese azonnal meghalt

A megtört kolléga maga sem tudja felfogni a történteket, a csapás teljesen váratlanul jött, mondhatni egyik pillanatról a másikra:

Erre senki nem számított, egy szívinfarktusra nem lehet számítani. Hátsó- és elsőfali szívinfarktusa volt egyszerre, azt mondták. Tegnap is megtartotta mind a két edzést, semmi baja nem volt. A mentősök szerint 10 másodperc alatt zajlott le az egész, azt mondták, hogy azonnali halála volt.

A mentősök természetesen közel két órán át küzdöttek érte, mert ők sem akarták elfogadni, hogy egy ilyen fiatal élet ilyen korán véget érjen.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek