Ikerhatás

Király Viktor megmutatta, milyen az ikrek élete

Létrehozva: 2024.07.04.

Az énekes vicces videóban mutatta meg rajongóinak, hogy milyen napi szintű problémákba ütköznek az ikertestvérek. Király Viktor betekintést engedett Bennel való hétköznapjaiba.

Király Viktor ikertestvére nem a nyilvánosság előtt éli az életét, annyit azonban tudni lehet, hogy nem itthon lakik, hanem Amerikában, ahol a Király testvérek felnőttek és ahol igazán otthon érzi magát. Benjamin épp Magyarországon tartózkodik, erről Király Linda is posztolt a napokban. A távolság ellenére Ben és Viktor természetesen szoros kapcsolatban vannak egymással. 

Király Viktor
Király Viktor rendkívül szoros kapcsolatban van ikertestvérével (Fotó: Máté Krisztián)

Nosztalgikus érzés lehetett

Viktor sokszor oszt meg tartalmakat az életéről követőivel, legfrissebb bejegyzésében például egy olyan tipikus iker problémára hívta fel a figyelmet, amit valószínűleg csak azok értenek igazán, akiknek van ikertestvérük. Ha az ember felöltözik reggel és pont ugyanazt a szettet ölti magára, mint amit egyforma fivére, akkor bizony pontosan ugyanúgy fognak kinézni, és az emberek összekeverik őket, amit ők érthető okokból nehezen viselnek. A Király testvérek vélhetően sokszor átélték ezt a problémát korábban, amíg még együtt laktak, ilyen esetben ugyanis nincs más megoldás, muszáj átöltözni. 

Király Viktor ikertestvére a rákkal is megküzdött

Király Viktor nemrég a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban beszélt őszintén élete legnehezebb időszakáról, amikor is megtudta, hogy ikertestvére rákkal küzd.

— A telefonban mondta, hogy meg fogják műteni, de ne aggódjak. Ugyanolyan lazán fogta föl, mint ahogy édesanyám is, amikor rákos volt.

Az Árpád híd közepén sírtam el magam, nem láttam a könnyeimtől, azt hittem, nem fogok tudni vezetni, félre is húzódtam. Nem mondtam Bennek, de ahogy letettem a telefont, azonnal vettem a repülőjegyet, és másnap reggel hajnalban kimentem Amszterdamba, megleptem a kórházi ágyán. Ahogy megláttuk egymást, elengedte magát, és mind a ketten elkezdtünk zokogni. Pont túl volt a műtéten, hála Istennek minden rendben volt

 – mondta Hajdúnak elérzékenyülve Viktor. Az biztos, hogy a testvérek lélekben össze vannak kapcsolva, így mindkettőjüknek súlyos mérföldkő volt ez, szerencsére Benjamin azóta teljesen meggyógyult.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek