Boldogság

Kiss Daniella: Igazi szerelem gyermekünk van!

Cs.G.

Létrehozva: 2024.07.26.

A FarmVIP negyedik évadának szépsége hamarosan édesanya lesz. Kiss Daniella elárulta milyen érzés volt megtudni a jó hírt, és mikor érkezhet a legkisebb családtag.

A napokban robbantotta fel az internetet a Farm VIP sztárja, Kiss Daniella, amikor bejelentette, hogy babát vár. Bár most jól megérdemelt nyaralását tölti a Borssal kivételt tett, és elárulta milyen érzés volt, amikor megtudták párjával, hogy szülők lesznek. Ugyan tavaly még a Farmon küzdött a csapatával, és nem gondolta, hogy idén már ilyen nagy örömhírrel lepi meg a rajongóit és egyben magukat is.

Kiss Daniella
Kiss Daniella minden álma teljesült, hogy édesanya lehet (Fotó: Szabolcs László)

Alig hitték el

Az egykori szépségkirálynő elmondta, hogy hihetetlen érzések járják át most a fiatal szerelmeseket.

Több mint öt éve vagyunk együtt a párommal, így már természetesen szóba került a családalapítás is. Bár mi csak jövőre terveztük, de úgy tűnik a pici másként döntött – mosolygott. 

Igazi szerelem gyermek a mi kis angyalunk, ennél szebb dolgot nem is kívánhat egy pár magának. Amikor megtudtuk akkor szóhoz sem jutottunk, igazából még most sem fogtuk fel. A párom az első időszakban nagyon védelmező volt, és óvott, de mostanra bőven a második trimeszterben már ő is sokkal nyugodtabb

 – mesélte Daniella, aki azt is hozzátette, hogy nagyon boldogok a párjával.

Nem görcsölt a baba témára Kiss Daniella

Dainella már korábban is beszélt arról, hogy családot szeretne. Azonban nem akart annyira ráfeszülni a témára, mint azt sok másik pár manapság teszi.

Sokszor látom, hogy az emberek rá tudnak stresszelni a baba témára. Mi eldöntöttük, hogy nem tesszük és hagyjuk megtörténni a dolgokat. Azt is elárulhatom, hogy lehet karácsonyi baba lesz, mert december 20-ára vagyok kiírva – mesélte a boldog kismama.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek