Gyász

Kitálalt a közeli hozzátartozó: elárulta, hogy van most Sandra Bullock

KL

Létrehozva: 2024.07.27.

Az informátor szerint most már jól van a színésznő.

Közel egy éve szörnyű csapás érte a népszerű színésznőt, Sandra Bullockot, ugyanis egy gyógyíthatatlan betegség következtében elhunyt a szerelme.

HOT FELTÖLTÉS Jennifer Aniston és Sandra Bullock egymást támogatják a bajban BORS
Sandra Bullock szerelme közel egy éve hunyt el Fotó: GETTY IMAGES / hot magazin

Sandra Bullock a hírek szerint a helyzethez képest jól van. A színésznő életének fontos mérföldkövéhez érkezett, július 26-án ünnepelte ugyanis a 60. születésnapját. Már majdnem egy éve annak, hogy az Oscar-díjas színésznő bejelentette, hogy Bryan Randall - akivel 2015 óta alkotott egy párt - 57 évesen meghalt az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után. Randall halálhíre másfél évvel azután érkezett, hogy Bullock nyilvánosan közölte, szünetet kell tartania a karrierjében, hogy több időt tölthessen a családjával - köztük két gyermekével, akik most 11 és 14 évesek.

Most már jól van. A gyerekei csodálatosak. Nagyon boldog, hogy anya lehet

- mondta egy informátor, aki jóban van Bullock egyik legjobb barátnőjével, Jennifer Anistonnal

− A barátai megadták neki azt a támogatást, amire szüksége volt Bryan betegsége alatt és utána is. Hálás a sok szeretetért. Mindenki segített Bryan halála után, hogy jobban legyen - teszi hozzá a forrás.

Randall halála előtt Bullock két filmen dolgozott. A 2022-es A gyilkos járat és Az elveszett város című filmekben szerepelt is, és producer is volt. Egy interjúban azt mondta két éve, hogy Az elveszett város forgatása alatt már tudta, hogy ez lesz egy ideig az utolsó filmje - írja a Life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek