Önbizalom

„Nincs nagyon hozzám hasonló fiatal Magyarországon” – Nagyképűségből jelesre vizsgázott Kőgazdag Csabi

N.V.N.

Létrehozva: 2024.07.17.

Módosítva: 2024.07.27.

Kevés ember bír olyan önbizalommal, mint a Kőgazdag című reality „sztárja”. Nem véletlen, hogy Herceg Csabi rendkívül megosztó a személyiség. De vajon ez tudatos? Vagy épp provokációnak szánja? És jó példa-e a mai fiataloknak? Ezt döntse el mindenki maga...

Herceg Csabi, Magyarország egyik legnagyobb sztárja – legalábbis saját bevallása szerint – lesz a Hajdú Péter YouTube csatornáján látható Frizbi című műsor vendége. Kőgazdag Csabi, a reality legmegosztóbb személye sokmilliós autóval jár, rengeteg pénzt költ, és még csak elképzelése sincs arról, mit jelent a nélkülözés, a szegénység. De ebből nem is csinál titkot, arról azonban már nem szívesen beszél, mivel kereste meg az első millióját mindössze 17 évesen. 

Kőgazdag Csabi
Kőgazdag Csabi nem ült éveken át az iskolapadban, mégis luxuséletet él / Fotó: Polyák Attila

Kőgazdag Csabi nyolc általánosával büszkélkedik

Egy biztos, nem az évtizedeken át tartó tanulással, több diplomával vált gazdaggá. Már csak korából adódóan sem lehetséges, ugyanis 21 éves. Ahogy önmagáról beszél, nehéz eldönteni, hogy direkt provokálja az embereket, vagy tényleg komolyan gondolja, hogyan látja magát.

Ezt döntse el mindenki saját maga, mert Csabi sosem fogja elárulni a titkát. Nem ült évtizedeken át az iskolapadban, hogy nagy tapasztalatra, de főleg tudásra tegyen szert, azonban valamit mégis jól csinál, hiszen fiatal kora ellenére már most Ferrarival jár, és százmilliókkal dobálózik. Hajdú Péternek elárulta, nemhogy diplomája sincs, még egy egyszerű, alap érettségivel sem rendelkezik. Talán az a legmegdöbbentőbb sokunk számára, hogy úgy tűnik, erre igencsak büszke.

Nyolc általános a végzettségem, kilencedikben kirúgtak, de amúgy is haszontalannak láttam bejárni az iskolába, nem fogok hazudni – árulta el a műsorvezetőnek.

Nyolc általánossal vált gazdaggá

Ezek a szavak bizony a mai világban óriási súllyal bírnak, főleg egy hatalmas követőtáborral rendelkező fiatalember szájából. Viszont az legyen pozitívumként kiemelve, hogy saját példáját nem tartja követendőnek.

A fiatalok, akik ezt most nézik, mert úgy gondolom, nagyon sok fiatalt érek el, sokaknak úgymond a példaképe vagyok – ami nekem nagyon jól esik – ezáltal nem motiválom őket arra, hogy ne tanuljanak, mert ami én vagyok, az egymillióból az egy, vagy inkább azt mondom, egymilliárdból egy.

21 éves vagyok, és így élhetek az eszemből, amit én magamnak megcsináltam. De az nagyon ritka, hogy tanulmányok nélkül történjen ez meg, és hogy enélkül legyen ennyire intelligens – állítja magáról a Kőgazdag sztárja, aki úgy érzi, a pénzkeresésben a legtehetségesebb, illetve a celeblétet is nagyon kedveli.

Nagyon szeretek szerepelni, magamat mutogatni, imádom ezeket a dolgokat. 

Szeretek híres lenni, de nem szeretem magamat dicsérni. 

– Ha megjelenek egy aranyszínű Ferrarival, nem is nézek ki olyan rosszul, kiszállok, népszerű is vagyok, ez eléggé menő. Szerintem nincs nagyon hozzám hasonló fiatal Magyarországon – vallja magáról Csabi.

Valljuk be, ezek a mondatok és gondolatok épp az ellenkezőjét sugallják, hiszen ömlengve tud úgy beszélni magáról, amire csak kevesek, a túlzó önbizalommal rendelkezők képesek.

A teljes beszélgetés a Frizbi Hajdú Péterrel műsorban, pénteken 19.00 órakor nézhető meg a Frizbi TV YouTube csatornán.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek