Igazság

Szakított az álompár? Krausz Gábor és Mikes Anna először reagálnak a pletykákra

Létrehozva: 2024.07.03.

Az elmúlt napokban egy fantasztikus nyaraláson ismerték meg egymást még az eddiginél is jobban a szerelmesek, akikről sok mindent pletykáltak mostanában. Mikes Anna és Krausz Gábor ezúttal tiszta vizet öntöttek a pohárba, és elmondták, mi van velük valójában.

Akár egy Disney-mesében: a gyönyörű hercegnő találkozik a jóképű herceggel, majd hosszan – esetükben hónapokon keresztül – táncolnak, és végül szerelembe esnek. Ilyen volt Mikes Anna és Krausz Gábor találkozása és az út, ami elvezetett odáig, hogy felismerték: egymásnak lettek teremtve. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, vagy inkább sok vihar tombolt a Földközi-tengeren, éppen ott, ahová most először, kettesben elutaztak. A táncosnő ugyanis elképesztő ajándékkal készült a kedvese születésnapjára: egy szicíliai úttal lepte meg.

hot! magazinnak küldött Krausz Gábor Mikes Anna
Mikes Anna és Krausz Gábor fantasztikusan érezték magukat Szicíliában (Fotó: hot! magazin)

Szeptember óta nem álltunk meg! Az Ázsia Expressz miatt ugyan hetekig távol voltunk Magyarországtól, és azt félig-meddig nászútnak fogtuk fel, de azért az nem számított nyaralásnak. Most van lehetőségünk igazán kikapcsolódni kettesben – árulta el a séf a hot! magazinnak.

Hamarosan láthatjuk majd őket egyébként az Ázsia Expresszben, a TV2 képernyőjén. És hogy miért pont Szicíliába utaztak?

Ott az olasz gasztronómia, ami Gábornak érdekes és fontos, ezért aztán arra gondoltam, hogy talán ez lesz a legjobb ajándék. Egy közös élmény. Itt még egyikünk sem járt, de vágytunk rá: a szicíliai ételek, az olasz kultúra, a hangulat semmihez sem fogható – magyarázta Anna.

„Rengeteget utaztunk az utóbbi időben”

Rájuk is fér már a pihenés. Szerencsére, persze, Annának és Gábornak is van lehetősége időnként lazítani. A munkájuk, a hivatásuk ugyanis olykor engedi a kicsit lazább, szabadabb időbeosztást.

Általában a hétvége mindkettőnknek szabad, de akkor van nálunk Hanni. Olyankor hármasban szervezünk közös programokat. Hétköznaponként pedig esténként filmeket nézünk, beszélgetünk, együtt főzünk. Nem azt mondom, hogy otthonülők lettünk, de mivel rengeteget utaztunk az utóbbi időben, sok emberrel találkoztunk, nagy volt a zaj körülöttünk, most jólesik a csend, a nyugalom – ecsetelte Gábor.

Azt szokás mondani, hogy az első közös, hosszabb nyaralás vízválasztó egy pár életében. Kilépni a megszokottból, a biztonságos környezetből a bizonytalanba sok kérdést felvet, és sokra választ is ad.

Anna mondta is nekem, hogy az első nyaralásunkon majd minden kiderül. 

Nincs ugyanis semmi, ami elvonná egymásról a figyelmünket. Természetesen voltunk már egy-két napot együtt vendégházakban, lombházakban vagy éppen Bécsben, de az azért egészen más volt

 – magyarázta Gábor.

A legnagyobb stresszhelyzetben ismerkedtünk meg a Dancing with the Stars során, majd Ázsiában sem volt könnyű dolgunk – csatlakozott a párja szavaihoz Anna. – Bár csak nemrég kezdődött, mégis olyan a kapcsolatunk, mintha legalább 8-10 éve együtt lennénk. Értem ezalatt azt, hogy ilyen rövid idő alatt annyi mindent megéltünk, amit sokan csak évtizedek alatt szoktak.

„Senkinek nem akarunk megfelelni”

Ez a hihetetlen intenzitás, a történések sora az egyik oka annak, hogy mostanában kevesebbet posztolnak a közösségi oldalakon, ami máris pletykákra adott okot; sokan azt találgatták, hogy már biztos nincsenek is együtt. Nos, az őszinte igazság az, hogy boldogabbak, mint valaha!

hot! magazinnak küldött Krausz Gábor Mikes Anna
Le sem tagadhatnák, hogy mennyire boldogok (Fotó: hot! magazin)

Egyikünk sem lóg folyamatosan a közösségi médián, nem szeretnénk a virtuális világban élni az életünket. A különböző műsorok kapcsán közzétettünk tartalmakat, de azóta próbáltunk valóban egymásra figyelni és inkább kiélvezni minden percet, amit együtt töltünk. 

Próbáltuk a boldogságunkat magunknak megtartani. És tisztában vagyunk azzal is, hogy általában mi az emberek véleménye: ha túl sokat posztolunk, az a baj, mert közzétesszük a magánéletünket, ha meg keveset, akkor azt mondják, hogy már nem is vagyunk együtt. Őszintén szólva, mi senkinek nem akarunk megfelelni.

 Arról nem is beszélve, hogy sok időt töltünk Hannival, és róla csak kivételes alkalommal mutatunk bármit is – állították egybehangzóan. – Ha van tartalmas, valódi mondanivalónk, azt szívesen megosztjuk, de a magánszféránkat szeretnénk megtartani magunknak. Együtt vagyunk, békében, boldogságban. Élvezzük a nyaralást, amit már mindketten nagyon vártunk. Miközben a bulvárlapok összehordtak mindenféle légből kapott butaságot, addig mi egyetértésben, szeretetben, vidáman nyaraltunk Annával, édes kettesben. Ha bármi változik, biztosan jelezni fogjuk.

Krausz Gábor és Mikes Anna ottonában folyamatos az öblítőillat

Persze, amikor Krausz Gábor Mikes Anna mellett otthon van, az sem mindig a pihenésről szól. Ezúttal éppen teraszt építenek, hogy legyen egy kiülős kis hely a kertjükben – nyáron a grillezés számukra tökéletes időtöltés. Az egész életük úgy zajlik, ahogy szeretnék – az együttélésük is.

Minden úgy alakult, ahogy szerettük volna. Természetesen. Egyszer csak azt vettük észre, hogy együtt élünk. Nem volt semmi ráerőltetve a másikra. Az elején, a próbák alatt sok időt töltöttünk kettesben, kora reggel már a táncteremben voltunk. És persze az ember szeretne minél több időt együtt lenni azzal, akit szeret, így aztán evidens volt, hogy ide jövünk haza, innen megyünk be próbálni, és a stúdióba is – részletezte a séf.

Anna is a természetességet emelte ki:

Talán ez a legjobb szó a kapcsolatunkra. Minden annyira magától jött, szinte észrevétlenül. Aztán egyszer csak már együtt éltünk.

Gábor otthona korábban legénylakás volt – olyan, ahol a kislányának volt gyerekszobája is –, ám a női kéz hiányzott.

Egy férfinak mire van szüksége? Egy kanapé, távkapcsoló, klíma, sör a hűtőben, és minden adott. 

Nekem a konyha még fontos, azt nem is hagytam, maradt az én kezemben, de minden mást Anna varázsolt otthonossá

 – mondta a Dancing with the Stars fér­fi­győz­te­se.

Anna elárulta, hogy mi változott, amióta együtt élnek:

Most készül a terasz, lesz kocsibeálló. Tele vagyunk virágokkal. Tisztaságmániás vagyok, folyamatosan mosok, ezért egyfolytában öblítőillat van a lakásban – nevetett.

„Természetesen alakult”

Annán kívül még egy hölgy vette birtokba az új otthont, mégpedig Hannaróza, aki szinte egész nyáron együtt lesz az édesapjáékkal.

Hála Istennek, ez egy ilyen nyár lesz! Nagyon sok helyre megyünk együtt. Anna abszolút partner abban – és ezt imádom benne –, hogy nemcsak nekem teremtett otthont, hanem Han­ni­nak is, ez pedig csodálatos – mesélte Gábor.

Maximálisan odafigyelünk rá, hozzá igazítottuk szinte az egész nyarunkat – vette át a szót Anna. – Megy majd táborba, lesz nyaralás külföldön és itthon, Magyarországon is. Számomra a világon a legtermészetesebb, hogy gyerekekkel foglalkozom. Hannika bearanyozza a mindennapjainkat, vele minden pillanat egy csoda, mert iszonyú jó fej, humoros kis csaj, aki partner mindenben.

Az apuka azt is elmesélte, hogyan ismerkedett meg a gyermeke a szerelmével.

Amikor a Dancing ment, Hanni bejött a próbaterembe, találkoztak, beszélgettek, pedig még nem volt közünk egymáshoz Annával. Ott volt velünk a stúdióban, a próbákon, és nézte a tévében, hogyan táncolunk. Annával imádják egymást, számomra ez a legfontosabb!

hot! magazin címlap
A legfrissebb hot! magazinban is számos exkluzív sztártörténetet olvashatnak  (Fotó: hot! magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek