Sport

Krausz Gábor 30 percig esett-kelt, de nagyon élvezte

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.07.04.

A sztárséf éppen csak hazaért a romantikus nyaralásból, rögtön a vízpartra vitte az útja. A napokban meg is találta új kedvenc sportját Krausz Gábor, aki egyelőre még több időt töltött a vízben, mint a víz felett.

Krausz Gábor és Mikes Anna Magyarország egyik kedvenc sztárpárja, hiszen már a Dancing with the Stars műsorában is már legalább annyian szurkoltak azért, hogy összejöjjenek, mint amennyien a győzelmüknek. Végül igazuk lett a rajongóknak, és azóta napról napra nagyobb a szerelem a táncos és a sztárséf között. A napokban érkeztek haza első közös nyaralásukról, amit a csodás Szicília szigetén töltöttek, hogy a mozgalmas elmúlt hónapokat kipihenjék.

Krausz Gábor és Mikes Anna
Mikes Anna és Krausz Gábor Szicíliában pihenték ki az utóbbi hónapok hajtását (Fotó: hot! magazin archív)

De miután a nyár közepén vagyunk, így a nagy forróságot csak a vízparton lehet kibírni. Ezzel Krausz Gábor is egyet ért, és ha már ott volt, úgy döntött kipróbálja a wakeboardot is, nemcsak strandol. A Dancing with the Stars negyedik szériájának győztese Instagram-történetében osztott meg pár vicces pillanatot, amiben bemutatja, hogy többet töltött a vízben, mint a deszkán. De ez a normális az első alkalmakkor.

Első randi a wakeboard-dal, 30 percig esés (röhögés) aztán... Új kedvenc sport + nem érzem a karom, de még jövünk

 – írta a vicces bejegyzéshez  Krausz Gábor. 

Krausz Gábor és Wake Board
Krausz Gábor megtalálta új kedvenc sportját. Fotó: Instagram/ Krausz Gábor

Krausz Gábor: "Jólesik a csend, a nyugalom"

Olaszországban, Szicíliában pihente ki az elmúlt hónapok fáradalmait Krausz Gábor és Mikes Anna. A sztárséf és a táncművész az elmúlt hónapokban a legtöbb idejét együtt töltötte, néhány rövidebb kiruccanás belefért, de csak most tudtak először igazán pihenni egy kicsit.

Szeptember óta nem álltunk meg! Az Ázsia Expressz miatt ugyan hetekig távol voltunk Magyarországtól, és azt félig-meddig nászútnak fogtuk fel, de azért az nem számított nyaralásnak. Most van lehetőségünk igazán kikapcsolódni kettesben – árulta el a séf a hot! magazinnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek