G.w.M

"Mint minden jó feleség, a férjemnek szeretnék tetszeni" – Kulcsár Edinát meglepte férje ízlése, de hajlandó váltani

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.07.07.

Az anyukát újdonságként érte az információ, még ő is felhúzta szemöldökét. Kulcsár Edina vajon vissza fog váltani a szőke hajra a férje kedvéért?

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata töretlenül virágzik, amióta felrobbantották az internetet bejelentésükkel. Ugyan már rengeteg mindent átéltek együtt, de az elmúlt két év még csak egy kis apró ízelítő volt házasságuk igazi velős részéből. Ugyanis épphogy megszületett első közös gyermekük, már úton van a második is. Az egykori szépségkirálynő pedig elismerte egy Instagram-történetében, hogy igencsak felpörögtek az események, és bizony ennyi idő alatt még nem is ismerhették ki egymást rendesen.

Kulcsár Edina és G.w.M SZL_0906
Kulcsár Edina meglepődött G.w.M ízlésén (Fotó: Szabolcs László)

Fejem, miután a férjem közli, hogy neki szőke hajjal tetszettem a legjobban… És ezt ugye azután mondja, hogy végre visszaállítottam a barna hajszínem 

– írja a képén Edina, de a valódi kérdés az, hogy vajon ezért most vissza fog váltani a szőke hajra?

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina férje kedvében szokott járni (Fotó: archív/hot! magazin)

Kulcsár Edina mindig férje kedvében jár

Az anyuka persze nem örült, hogy a rapper ezt most közölte vele, ugyanis innen már nehéz roncsolás nélkül visszaállítani haja szőkeségét, sőt, maga az információ is nagyon hirtelen érte őt.

Még gondolkozom rajta, még én sem tudom, mert túl friss az információ – kezdte a Borsnak Edina, aki ugyan barna hajjal érzi legjobban magát a bőrében, de mindig szeret férje kedvében járni, így számításba került a hajszőkítés.

Én barna hajjal érzem magam a legjobban, de mint minden jó feleség, a férjének szeretne tetszeni, úgyhogy átgondolom, hogy újra szőke legyek-e 

– mondta az egykori szépségkirálynő, aki már a várandóssága harmadik trimeszterébe lépett, azaz hamarosan megérkezik a család újabb csöppsége.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek