VALLOMÁS

Laky Zsuzsi a házasságáról: „Soha nem volt mélypontunk!”

D.G.

Létrehozva: 2024.07.31.

Módosítva: 2024.08.01.

Zsuzsi 24 éves volt, amikor megismerkedett Gusztávval. Az első találkozáskor nem voltak rokonszenvesek egymásnak – ma már el sem tudják képzelni az életüket a másik nélkül.

Gödön találkozott a hot! magazin újságírója Laky Zsuzsi egykori szépségkirálynővel és férjével, Dietz Gusztáv harcművésszel. Az egész interjú alatt és a fotózáskor is látszott, hogy tizenhat együtt töltött év után is ugyanolyan hévvel szeretik egymást, mint a kapcsolatuk elején. Pedig náluk szó sem volt első látásra szerelemről, sőt!

hot feltöltés laky zsuzsi
Ha nem is első látásra, de örök szerelem Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv kapcsolata (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Vele minden másképpen indult, mint a többi fiúmmal. Nagy macsó hírében állt, azt hittem, strigulákat húzogat, én pedig sosem voltam könnyűvérű lány. Nem akartam egy újabb trófea lenni. Amikor először találkoztunk, még be is szólt nekem, aztán néhány nappal később megkeresett, elnézést kért, mert bunkó volt – kezdte a hot!-nak a sztáranyuka, aki férjével együtt vett részt az Ázsia Expressz idei évadában.

„Ami igazán fontos, abban egyetértünk”

Az egykori Európa szépe számára a saját családja az etalon, a minta: a szülei és a nagyszülei is sok évig éltek együtt. Aztán az élet Gusztit sodorta elé.

Sokan nem hittek benne, féltettek a „drogos” pasitól. Pedig ez engem sosem érdekelt, ez előttem volt! Mindenkinek van múltja, mindenki volt mélyen, mindenkinek van egy sztorija. Neki is, de ettől még ugyanolyan ember, sőt! 

Amikor belenéztem a szemébe, a tiszta, őszinte tekintete mindent elmondott róla. És tényleg sosem árul zsákbamacskát, mindig elmondja a frankót. Néha bántóan őszinte, de az sokkal többet ér, mint a hazugság.

hot feltöltés laky zsuzsi
"Velem nem könnyű együtt élni" – állítja Zsuzsi (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Három hónapig úgy találkozgattak, hogy velük tartott Zsuzsi valamelyik barátnője, például Szorcsik Viki. Aztán amikor először voltak kettesben, minden megváltozott.

Felmentem hozzá egyedül, ott is aludtam, onnantól mi együtt vagyunk. Egy év múlva megkérte a kezemet, két évre rá megszületett Luca; az esküvőn már a pocakomban volt. Rendíthetetlen a kapcsolatunk, soha nem volt mélypontunk. 

Az a titkunk, hogy mindig megmondjuk, mi bánt. Olaszosan élünk, semmit nem söprünk a szőnyeg alá! Sokan nem hinnék, de Guszti az érzékenyebb. 

Képes hamar megbántódni, sőt belelovalja magát, aztán odajön, hogy verset írt nekem. Erős egyéniség vagyok, mellém ilyen ember kell! Mindenen össze tudunk veszni, de ami igazán fontos, abban egyetértünk. Velem nem könnyű együtt élni, Kos-Skorpió vagyok: tüzes, lobbanékony, hirtelen, kiabálós. Meg kellett tanulnunk kezelni egymást.

Férje mellett érezte először nőnek magát Laky Zsuzsi

Az édesanya szerint a kapcsolatuk másik titka az, hogy ennyi év házasság után sem szűntek meg kívánni egymást.

A kémia nagyon fontos! Nem tudunk úgy ülni, állni a másik mellett, hogy ne érjünk hozzá. Csak megsimítom a kezét vagy ő az enyémet, vagy rácsap a fenekemre, és ez tök jó. Mellette éreztem először igazán nőnek magam: olyan jó, amikor azt érzed, hogy szeretnek! – mosolygott Zsuzsi.

Szerelmi vallomás

Guszti azt mondja, nem tudja el­képzelni az életét Zsuzsi nélkül.

Amikor összejöttünk, nem tudtam, hogy életem értelme lesz-e vagy életem gyötrelme. De azt akkor is tudtam, hogy a végére járunk. Nálunk nem az elején volt a lila köd: mi akkor sokat veszekedtünk. De mostanra szépen összeszoktunk, és nagyon erős ez a szerelem!

Nem lesz újabb baba

Szóba került, hogy Lujzinak és Lucának lesz-e még kistestvére. Azonban a sztáranyuka idén betöltötte a negyvenet, már nem vágyik rá.

– Guszti szeretne, folyamatosan mondja, és ha lát egy kisbabát, akkor ez felerősödik.

hot feltöltés címlap
Ha még több részlet érdekli a sztárok életéből, keresse a legfrissebb hot! magazint (Fotó: hot! magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek