Love

Lebukott a 48 éves színésznő: 20 évvel fiatalabb kollégájával jött össze

P. E.

Létrehozva: 2024.07.08.

A színésznő állítja, fiatalabb kollégájában megtalálta a lelki társát.

Felborzolta az állóvizet a 48 éves színésznő, amikor egy szerelmes fotót tett ki a közösségi oldalára. Mit kiderült, 29 éves kollégájával jött össze, és azt írta, a legcsodálatosabb férfi, akivel valaha találkozott.

szerelem, szerelmespár, párkapcsolat, kapcsolat
Fotó:  Pixabay

Az Instagramra kirakott kép mellé ezt írta: "Találkoztam a valaha volt legcsodálatosabb férfival! Néha a legváratlanabb dolgok a legváratlanabb időpontokban történnek. @samuelthomasuk Szeretlek #szép #lelkitárs #szeretlek".

Kym Marshot és szerelmét a színpad hozta össze, ugyanis jelenleg együtt szerepelnek a 101 kiskutya musicalben, ahol a 48 éves színésznő Szörnyellát alakítja, Samuel pedig Tom Dearlyt. 

Egy másik bejegyzésben saját Instagram-fiókjában Samuel kifejezte vonzalmát Kym iránt azzal, hogy megosztott egy fekete-fehér fotót, amelyen összeérintették a homlokukat. "Nem számítottam rád, de itt vagy. Szeretlek" – írta egy piros szívecskés hangulatjel mellé. Kym így válaszolt: "A legjobb dolgok váratlanul történnek. Én is szeretlek."

A szerelem azután talált rá a Coronation Street sztárjára, hogy egy évvel ezelőtt tönkrement a házassága. A pár eredetileg 2021 októberében kötött házasságot egy romantikus szertartás keretében, amelyben 150 vendég vett részt. A házasság azonban csak két évet bírt ki.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek