Bizarr barátságok

Lebuktak a sztárok: ők igazi kebelbarátok, még mi is meglepődtünk

K. C.

Létrehozva: 2024.07.28.

Ki gondolta volna, hogy ezek a sztárok egyszer egymásra találnak?

„Azóta imádom Vint, hogy találkoztam vele.” – mesélt Vin Dieselről Helen Mirren, aki annyira megbízik a kollégájában, hogy még egy közös csókjelenetre sem mondana nemet. A két híresség a Halálos iramban-filmek forgatásain ismerte meg egymást, a viszonyuk azonban gyorsan barátsággá mélyült.

'Fast X' film premiere, the tenth film in the Fast & Furious Saga, at Colosseum in Rome, Italy, May 12, 2023. 12 May 2023
Vin Diesel és Helen Mirren / Fotó: Profimedia

„Tudom, hogy furcsának tűnhet, hiszen nem megszokott.” – válaszolta Gwyneth Paltrow, amikor arról kérdezték, hogyan váltak barátokká az exférje új párjával, Dakota Johnsonnal. Valóban meglepő, de a két színésznő kifejezetten jó viszonyt ápol egymással. Nem véletlenül, hiszen Paltrownak mindennél fontosabb, hogy a gyerekei egy szerető és kiegyensúlyozott családban nevelkedjenek.

Dakota Johnson és Gwyneth Paltrow / Fotó: Instagram

„Nem voltam a rajongója.” – emlékezett vissza Diane Keaton az előttre, hogy szerepelt Justin Bieber egyik videóklipjében. A korkülönbség ellenére ők ketten hamar megtalálták a közös hangot, és azóta is barátként tekintenek egymásra.

Justin Bieber drops emotional Ghost music video starring Diane Keaton
 Diane Keaton és Justin Bieber / Fotó: NIPI / Profimedia

Több mint 30 éve számíthat egymásra David Beckham és Snoop Dog. Az exfocista és a rapper már-már családtagként tekintenek egymásra, és őszinte szívvel támogatják egymás gyermekeit is. Például a zenész jó tanácsokkal látta el a labdarúgó legkisebb fiát, aki maga is zenei karrierre vágyik, míg Beckham focizni tanította Snoop csemetéit.

David Beckham és Snoop Dog / Fotó: Instagram

Harmincegy évnyi korkülönbség ide vagy oda, Adam Sandler és Timothée Chalamet annyira jóban lettek egy 10 évvel ezelőtti forgatáson, hogy azóta is rendszeresen tartják a kapcsolatot. Ha tehetik, személyesen is találkoznak, hogy összecsaphassanak egy baráti kosárlabda mérkőzés keretében.

Adam Sandler and Timothee Chalamet play basketball in New York City
Adam Sandler és Timothée Chalamet  / Fotó: Profimedia

(FANNY)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek