Gólyahír

Lehullt a lepel: így reagált Vilmos herceg arra, Harry apa lesz

B. V.

Létrehozva: 2024.07.14.

Diana és Károly fiatalabbik fia izgult amiatt, bátyja hogyan fogadja majd az örömhírt.

Harry herceg és Meghan Markle házasságának a hírét nem mindenki fogadta örömmel a királyi családban, ezt köztudott. Amikor azonban a házasok rájöttek, első gyermeküket várják, az örömhírt már mindenki boldogan fogadta. Erről Harry saját életrajzi könyvében emlékezett meg. Mint írja, a gólyahírt unokatestvére, Eugén hercegnő esküvőjén osztotta meg 2018-ban. És persze azt is közölte, hogy reagált rá testvére, Vilmos.

Vilmos herceg
Így reagált Vilmos Harryék várandósságának hírére Fotó: KGC-178 / Northfoto

El kell mondanunk Katalinnak. 

Ezek voltak az akkor még Cambrige-i herceg szavai arra, hogy öccse apa lesz. Ezt azonban nem negatív hangvétellel mondta, hanem boldogan, így Harry megkönnyebbülhetett. Azt a reakciót kapta, amire vágyott. Ráadásul nem csak bátyja, de apja is el volt ragadtatva, hogy negyedjére is nagypapa lehet. 

A Tartalék című könyvben arról is mesélt, hogy míg Meghan vajúdott, addig ő izgalmát Archie születése miatt egy Nando's szendviccsel küzdötte le, amit biztonsági őreik hoztak a kórházba. A kisfiú végül 2019 májusában látta meg a napvilágot a Portland kórházban Londonban, ahol a házasok megtörték a hagyományokat Archie születését követően: nem pózoltak ugyanis a kamerának az újszülöttel a királyi fotósoknak, ahogy azt szokták a monarchia tagjai a kórház lépcsőjén - írja a Mirror.

Interjút azonban adtak, amiben Harry büszkén mesélt a feleségéről, miután Archie születését szintén a hagyományokkal ellentétben csak az Instagramon jelentették be. 

Nagy örömmel jelenthetem be, hogy Meghannek és nekem kisfiúnk született, egy egészséges kisfiú. Ez volt az első szülési élményem, de mondhatom, fantasztikus volt. Nagyon büszke vagyok a feleségemre. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek