Vetélkedő

Lékai-Kiss Ramóna: „Ha nem nyerek, akkor nagyon kiborulok”

M. K.

Létrehozva: 2024.07.27.

Ősszel elstartol a Password - A jelszó című gameshow, ami először lesz látható Magyarországon, a TV2-n. Lékai-Kiss Ramóna a forgatás részleteiről és saját tapasztalatairól mesélt.

Lékai-Kiss Ramóna vezeti a TV2 vadonatúj sikerműsorát, ahol celebek és civilek együtt küzdenek majd az elképesztő nyereményekért. A Password - A jelszó egyenesen az Egyesült Államokból érkezik hozzánk, ahol már 1961 óta fut sikerrel. 

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna nagyon örül, hogy ő mutathatja be a magyar közönségnek az új sikerműsort (Fotó: Szabolcs László)

Rami óriási dobásra készül

A csinos műsorvezető a Borsnak elárulta: nagyon boldog, hogy ő kapta ezt a feladatot. 

Huszonkét év tévézéssel eltöltött idő után és 2017 óta már műsorvezetőként is nagyon örültem ennek a feladatnak, hiszen ez lesz az első műsorom, amit én mutathatok be a magyar közönségnek. Nem előzte meg másik műsorvezető, nem látták már évekkel ezelőtt a műsort máshol, hanem tényleg nálam, velem fog debütálni először.

Nevetésben és izgalmakban garantáltan nem lesz hiány, hiszen a vetélkedőben civil játékosok celeb segítőtársaik segítségével küzdenek majd az elképesztő pénznyereményért. A versenyzők feladata az lesz, hogy kitalálják a jelszót, vagyis az egyszavas feladványt, amihez a sztárok szigorúan csak egyszavas nyomokat biztosíthatnak nekik.Ám ez még nem minden! Nemcsak a sztárok mondanak egyszavas segítséget, amiből ki lehet találni a keresett jelszót: idővel ez felváltva történik a civil és a sztárvendég között. És bár többet nem mondhatnak, sőt, nem is mutogathatnak, de a mimikájukat, hanglejtésüket és testüket is bevethetik ahhoz, hogy közelebb juttassák párjukat a megfejtéshez.

Nagyon szerettük készíteni a műsort, azt gondolom, hogy a civil játékosok és a sztárok is nagyon élvezték, remélem a nézők is fogják. Gyakorlatilag öt perc alatt egymásra hangolódtak, sőt azt vettem észre a sztárokon, hogy sokkal aktívabban odatették magukat a civil játékosokért és a tízmilliós főnyereményért, mintha csak magukért kellett volna küzdeniük. 

 

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna nagyon izgult a játékosokért (Fotó: Szabolcs László)

Lékai-Kiss Ramóna is nagy játékos

A műsorvezető elmesélte, hogy sokszor neki sem volt egyszerű.

A nézők is látni fogják majd a jelszót és én is tudtam őket, így nehéz volt visszafogni magam, mert az én arcomról nem olvashattak le semmit, még azt sem, ha már közel jártak, vagy majdnem kimondták az adott szót. Nem adhattam nekik segítséget vagy tanácsot, ez volt az egészben a legnehezebb. 

Rami egyébként elárulta, hogy ő maga is nagyon izgult a játékosokért, nem véletlenül.

A családtagjaim és barátaim pontosan tudják, hogy imádok játszani, de ők velem nem mindig, ugyanis én néha hajlamos vagyok arra, hogy vehemensebben reagáljak a játék hevében. Mindig nyerni akarok és ha nem nyerek, akkor nagyon kiborulok. Persze ez nem jogosít fel arra, hogy egy game show is jól álljon nekem, de úgy éreztem, hogy bennem van az erő, és nagyon jól sikerült a műsor. Ez egy egészen testhez álló feladat volt, szeretek szurkolni, szeretek játszani és szeretek vezényelni is, ez lesz a Password!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek