Meglepetés

Így kérte meg Liptai Claudia kezét Pataki Ádám

Bors

Létrehozva: 2024.07.01.

Módosítva: 2024.07.01.

A mestercukrász igazi meglepetés lánykérést szervezett Thaiföldön. Liptai Claudia mindvégig azt hitte, hogy csak egy nyaralásról van szó.

Igazán romantikusra sikerült Liptai Claudia lánykérése, ugyanis párja, Pataki Ádám titokban szervezte meg az egészet. 

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Liptai Claudia és Pataki Ádám 5 éve boldog házasságban élnek (Fotó: Nagy Zoltán)

Egy kis cselhez folyamodtam, mert azt mondtam Claudiának, hogy utazzunk ki, meg kell kint valakit látogatnunk. Nem sejtett semmit, de annyira nem, hogy a nagy kérdés előtt – amiről fogalma sem volt, hogy felteszem – amikor elindultunk még mondta is, hogy most nem sminkel, mert felesleges. Ő lepődött meg a legjobban, amikor kezemben a gyűrűvel, Marcival a kezemben megkértem a kezét – árulta el Pataki Ádám, aki úgy érzi, megtalálták a jó házasság titkát. 

A kommunikáció mindennél fontosabb, de mi mindig azt valljuk Claudiával, hogy azért is tudunk jól együttműködni, mert egyenrangú partnerek vagyunk a házasságban. Egyikőnk sem akarja a másikat legyőzni, inkább támogatjuk, segítjük egymást. Ez és a kölcsönös bizalom, valamint a kommunikáció az alapja mindennek – mondta a Sláger Reggelben a mestercukrász, aki szerint az odaadás és a partnerség is nélkülözhetetlenek egy jó kapcsolatban. 

 

Liptai Claudiát máskor is meglepte szerelme

Nem csak az volt meglepetés Liptai Claudia számára, ahogy férje megkérte a kezét. Máskor is előfordult hogy párja meglepetést szervezett a színésznőnek. Claudia az 50. születésnapján épp egy reality műsort forgatott Dubrovnikban. Így családja utána repült Horvátországba, hogy együtt tölthessék a kerek évfordulót. Pataki Ádám pedig megható szavakkal köszöntötte szerelmét.

— Drága Csillagom! Örülök, hogy az életed része lehetek! Kívánom, hogy minden legyen, és úgy, ahogy szeretnéd! Boldog Születésnapot, Isten éltessen még jó sokáig!

 

Nem csak az életben, munkájában is szenvedélyes

Nem meglepő, hogy a mestercukrásznak ehhez a cselhez kellett folyamodnia. Liptai Claudiát ugyanis nehéz rávenni a pihenésre. Korábban a Borsnak nyilatkozta, hogy ő az ünnepnapokat is úgy töltené, ahogy az átlagos hétköznapokat. Számára a munka az élet értelme, ilyenkor érzi magát igazán hasznosnak.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek