Fiúbuli

Hoppá! Azahriah és L.L. Junior közösen csinál valamit

Zs.

Létrehozva: 2024.07.12.

Meghökkentő információt osztott meg a közösségi oldalain L.L. Junior: közös projektbe kezdett Azahriah-val. A zenészek Junior kertjében alakultak meg.

Bár mind a ketten nagyon egyediek a saját műfajukban, első hallásra nehéz elképzelni, hogy Azahriah és L.L. Junior közös szerzeményen dolgozik. Márpedig ez a valóság, a két tehetség összefogott és valami olyannal rukkolnak elő hamarosan, amire nem is biztos, hogy fel vagyunk készülve. Az pedig csak hab a tortán, hogy mindezt Junior rezidenciáján hozzák össze... 

L.L. Junior Azahriah
 A fiúk nagyon dolgoznak (Fotó: L.L. Junior/Instagram)

Luxusélet 

L.L. Junior öt évvel ezelőtt tett szert a Törökbálint, Tükörhegyen található álomotthonra. Az örökpanorámás ingatlan minden igényt kielégít, 270 négyzetméteres nyolc szobás a ház, ami egy 600 négyzetméteres telken fekszik. Van itt minden, mi szem szájnak, ingere, kint minőségi pázsit, pálmafék és medence, bent konditerem, luxuskonyha, hangulatfények, első osztályú bútorok. Nem csoda, ha az énekesnek nincs is kedve kimozdulni onnan... Még akkor sem, ha dolgoznia kellene. 

Azahriah titkos útja 

Junior szerda délután posztolt képet a kertjéből, a fotón pedig feltűnt valaki, aki totálisan szokatlan látvány ebben a környezetben: ő Azahriah, az ország legfelkapottabb énekese, akivel halandó csak akkor találkozhat, ha a sztár is úgy akarja... Azahriah ma már nem tud tömegközlekedéssel járni, vagy saját kocsival, mert lépten-nyomon leszólítanák, így sofőrrel kénytelen utazni, bárhova is megy. A helyszíneket pedig, amelyeket civilként látogat meg, szigorúan titokban tartják, nehogy spontán tömegrendezvény alakuljon ki az énekes rajongóinak köszönhetően. Feltételezhető, hogy a törökbálinti kiruccanásról sem tudhattak sokan, így végre nyugalomra találhatott az énekes a kollégája, Junior házában. 

Közös szerzemények 

A Bors úgy tudja, hogy Azahriah látogatása nem csak baráti vizit volt, L.L. Junior és ő a hírek szerint több közös dalon is dolgoznak egyszerre. Hogy pontosan milyen muzsikát várhatunk ettől a két, teljesen eltérő stílusú előadótól, azt elképzelni sem lehet, de mivel mind a ketten a szakmájuk kiválóságai, nem nehéz megjósolni, hogy valami nagyon egyedi, eddig nem hallott muzsika kerül majd ki a kezük közül. 

Az Instagramra feltöltött sztorim arról tanúskodik, hogy elvégeztük a munkát 

mondta sejtelmesen a Bors megkeresésére, L.L. Junior. – Arról azonban, hogy pontosan mit csináltunk, még nem beszélhetek. Legyen annyi elég, hogy volt mit megünnepelnünk! – zárta szavait a zenész. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek