Életveszély

Átok ül az ország egyik legnépszerűbb zenekarán?

Zs.

Létrehozva: 2024.07.14.

Rájár a rúd az ország egyik legnépszerűbb zenekarára. Három hete az énekes, Mező Misi került kórházba, szombaton pedig súlyos balesetet szenvedett a csapat. A Magna Cum Laude egy hétre pihenő szabadságra vonul.

Jó hangulatban, éppen koncertre tartott a Magna Cum Laude zenekar, amikor a turnébuszuk előtt haladó autó durrdefektet kapott. A sérült jármű megpördült, és magával rántotta a zenészek buszát is, ami az oldalára fordult. Csak a szerencsének köszönhették, hogy mindenki életben maradt... Nem sokon múlt. A balesetet okozó autó sofőrjét mentőhelikopter szállította kórházba, az ő állapotáról egyelőre nincsenek információk. 

Az együttes közleményben számolt be az ijesztő kalandról: 

– Tegnap a zenekar egy része újjászületett. Tegnap Cserkeszőlő felé vezető utunkon baleset érte a turnébuszunkat, minek következtében az felborult. Az előttünk haladó gépjármű defektet kapott és megpördült az úton. Az isteni gondviselésnek és sofőrünknek hála mi apróbb karcolásokkal megúsztuk. A baleset következtében egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el, innen is szeretnénk neki mielőbbi gyors és teljeskörű felépülést kívánni. Miután a mentősök megvizsgáltak minket eljuthattunk a koncertre. Köszönjük a kiérkező mentősök, tűzoltók és rendőrök szakszerű és gyors segítségét. Mivel a zenekar jelen posztban minden rendelkezésünkre álló információt közöl, megkérnénk a sajtó munkatársait, hogy közvetlen nyilatkozatok miatt ne keressenek minket. A mai naptól kezdődött a zenekar egy hetes pihenő szabadsága, így egyébként sem tudnánk rendelkezésre állni.

Mező Misi kórházba került 

Egy zenekar életében jó esteben évtizedenként egyszer fordul elő olyan, hogy a turnébusz súlyos balesetet szenved, valamelyik zenekari tag hirtelen kórházba kerül, a Magna Cum Laude zenekarnál azonban most nagyon szoros egymásutánban történtek ezek a dolgok. Mező Misi három hete váratlanul kórházba került

Mező Misi
Mező Misi a kórházból jelentkezett be (Fotó: Facebook/Magna Cum Laude)

– Nem igazán szoktunk ilyet csinálni, de úgy gondoltam jó, ha első kézből értesültök erről a hírről, és nem máshonnan. Az eheti két koncert a Budakeszi és az Ácsi elmarad. Azért marad el, mert én nem tudok a színpadra állni, és le kellett mondani, mert kórházban vagyok. Semmi para, igazából tüdőgyulladásom és tüszős mandula gyulladásom van, és azt tanácsolta a főorvosnő, hogy két hétig ne énekeljek, ezért voltunk kénytelenek lemondani – adta hírül korábban az énekes. 

Misi a felépülését követően azonnal munkába állt és a csapattal együtt fáradhatatlanul járták az országot a koncertjeikkel, egészen tegnapig. Most a zenekarra egy egy hetes pihenő szabadság vár, remélhetőleg ennyi idő elég lesz arra, hogy fizikailag és lelkileg is összeszedjék magukat a sokkoló élményeik után. 

A hírek szerint a Magna Cum Laude turnébusza használhatatlan lett az autóbalesetben, a szabadságuk alatt azt is pótolniuk kell majd. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek