Találkozó

Mi történt Marics Peti közönségtalálkozóján? Íme az igazság!

Cs.G.

Létrehozva: 2024.07.22.

A ValMar egyik fele nemrég közönségtalálkozón járt, ahol egy kérdéses jelenetet örökítettek meg. Marics Peti mintha félrelökne egy lányt, de nem ez történt! Egy szemtanú tisztába tette a történetet, és az énekes igyekezett mindenkivel váltani egy jó szót.

Marics Peti és Valkusz Milán népszerűsége napról napra nő, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legnépszerűbb fiatal zenészek közt vannak ma Magyarországon. A ValMar-ral mindenhol összefuthat az ember, legyen az rádió, vagy akár plakát. A közönségi találkozóik pedig tiszta tébollyá tud válni, a nagy érdeklődés miatt, de a fiúk mindig készséggel állnak a rajongók rendelkezésére. 

ValMar - Marics Peti, Valkusz Milán
Valkusz Milán és Marics Peti sikerei szinte töretlenek (Fotó: Nagy Zoltán)

Persze mindenki igyekszik a lehető legtöbb közös képet, aláírást bezsebelni egy ilyen alkalomkor, de vannak olyan emberek, akik nem tudják hol a határ. Nemrég egy videó került ki a Redditre, ahol Marics Peti egy ilyen találkozón járt, és mintha egy lányt félre lökött volna. Egy kommentelő részletesen beszámolt arról, mi is történt valójában!

– Annyi történt, hogy nagyon sokan jelentek meg a közönség találkozón, és ebből eredően pörögni kellett, hogy mindenki sorra kerüljön. A videóban szereplő leányzó sokadjára szeretett volna még egy, meg még egy aláírást. Viszont két óra volt erre az egészre, mert este pedig koncerten volt jelenésük. Ezért Peti kitalálta, hogy szeretne, ha mindenki valamilyen formában sorra kerüljön, arra kért mindenkit indítson szelfivideót, és elhaladnak szépen mindenki mellett, hogy senki se menjen csalódottan haza

Nem lett összetörve és megalázva a kislány, mert kapott nem egy aláírást. De nem vette figyelembe, hogy rajta kívül meg sokan várnak erre

  – tette rendbe a történteket a hozzászóló.

Pörgés miatt keveset pihen Marics Peti

Peti megkerülhetetlen alakja a hazai sztárvilágnak, és azon ismert emberek közé tartozik, akik igyekeznek értéket teremteni a jelenlétükkel, és nem csak nyerészkedni a kapott lehetőségekből. Ennek megfelelően nagyon sokat dolgozik, hogy kiszolgálja a rajongók vágyait. 

Rengeteg olyan ajánlatot kaptam az utóbbi időben, amikre nem lehetett nemet mondani, legyen az a Hogyan tudnék élni nélküled? (egy filmszerep - a szerk.) vagy a Megasztár, de akár más reklámfelkérések is, amelyeket egyáltalán nem bántam meg, de emiatt az utóbbi időben többször éreztem azt, hogy túlhajszolom magam – mesélte korábban a hot! magazinnak az énekes. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek