CSALÁDBŐVÍTÉS

„Még gondolkoztam rajta” - Megszólalt a harmadik babáról Laky Zsuzsi

D.G.

Létrehozva: 2024.07.28.

A volt szépségkirálynő és férje nagy szeretetben és harmóniában nevelik lányaikat, Lujzit és Lucát. Laky Zsuzsi a Borsnak most elárulta, lesz-e kistestvérük a lányoknak.

Szeptemberben már a 14. házassági évfordulóját ünnepli a 2003-as Európa Szépe és férje. Pedig, amikor összejöttek, még Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv sem jósolt nagy jövőt a kapcsolatuknak. A gyönyörű szépségkirálynőt sokan féltették a ketrecharcostól, de ők mindenkire rácáfoltak. 

Laky Zsuzsi
Laky Zsuzsi és Dietz Guszti 16 éve alkotnak egy párt Fotó: TV2

Nem vállal újabb gyermeket Laky Zsuzsi

A gyerekein látja legjobban a sztáranyuka, hogy milyen gyorsan múlik az idő. Laky Zsuzsi nagyobbik lánya, Luca már 13 éves, a kisebbik Lujza 10 éves. 

Két gyermeket ebben a mai világban szépen felnevelni tisztességben nagyon nehéz és nem csak anyagilag – mondta őszintén a korábbi szépségkirálynő. – Minden, ami hat rájuk, amit látnak az interneten, a közösségi médiában. A legjobb, amit tehetünk az egyéni példamutatás, mi az amit adsz nekik, mi az amit lát tőled. Próbáljuk a legerősebb, a legjobb alapokat lefektetni, hogy ők ezt majd hogyan kamatoztatják a későbbiekben, az majd kiderül! 

Laky Zsuzsi
Laky Zsuzsi kiteljesedett az anyaságban Fotó: TV2

A sztáranyuka arról is mesélt, mennyire különböző a két gyerkőc. 

– Luca művészlélek, nagyon szenzitív, egyébként nagyon jó természete van, szerintem ezt tőlem örökölte – nevet Zsuzsi, aki így folytatta: - Sokat beszélgetünk, nagyon sok időt töltünk együtt szerencsére. A kamaszodást nem tudom megúsztuk-e, vagy még mindig nem kezdődött el teljesen. Lucánál most az van, hogy nagyon nehéz bármit is belőle kihúzni, de ez ilyen életkori sajátosság.

A Farm VIP legutóbbi évadában elképesztően ügyesen játszó sztáranyuka korábban azt nyilatkozta: tervezik a harmadik babát

Én idén lettem 40 éves áprilisban, két éve még gondolkoztam rajta, hogy legyen harmadik gyermek, de most már nem! Guszti most is vágyik rá, folyamatosan, főleg, ha lát egy kisbabát, már mondja is Muci, muci, nézd! De én már nem szeretnék, így négyen kerek a családunk!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek