Gyász

Megállt egy percre a világ: rosszul lett és meghalt a népszerű műsorvezető

P. E.

Létrehozva: 2024.07.12.

Rosszul lett, kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét.

Megerősítették a This Morning sztárjának, Sam Rubin halálának okát.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: @Pexels

A Hollywood Uncensored szeretett  műsorvezetője még idén májusban hunyt el tragikusan. A műsorvezetőt kórházba szállították, miután rosszul lett otthonában.

Most megerősítették, hogy az Emmy-díjas sztár szívrohamot kapott, amibe órákkal később a kórházban belehalt. Kedden (július 9-én) Rubin munkaadói a KTLA-nál frissítést tettek közzé a közösségi médiában.

„A KTLA 5 News szórakoztató műsorvezetője, Sam Rubin szívkoszorúér-betegség okozta szívinfarktusban halt meg – erősítette meg kedden a Los Angeles-i megyei orvosszakértő. A 64 éves Rubin gyomorfájdalmakkal került kórházba május 10-én reggel, miután felhívta a 911-et. Nem sokkal délelőtt 11 óra után a sürgősségi osztályon halottnak nyilvánították."

"A film és a televízió terén szerzett hatalmas tudása, valamint mély kapcsolatai kiemelték a világ szórakoztató fővárosában a hírességek közül. Hirtelen halálát milliók gyászolták a televíziós nézőkkel együtt országszerte és szerte a világon."

A rajongók hamarosan beözönlöttek a kommentszekcióba, hogy online megosszák szívfájdalmukat. Az egyik rajongó így válaszolt: „Olyan fiatal volt… Részvétem Sam családjának és barátainak”, egy másik pedig hozzátette: „Ó, nem! Ez olyan szomorú!"

A harmadik ezt visszhangozta: „Szomorú hír, mindig is szerettem a sorozatait. Részvétem a családjának." A sztár hírhedt volt a hírességekről szóló tudósításairól Los Angeles környékén.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek