Változás

Meglepődtek a rajongók a szabadon engedett Lajcsi külsején

N.V.N.

Létrehozva: 2024.07.03.

Nagyot robbant tegnap a hír: Lagzi Lajcsi 14 hónap után kiszabadult a börtönből. Sokak legnagyobb megdöbbenésére a hosszadalmas betegeskedése után nagyon is jól fest Galambos Lajos.

Galambos Lajost 2022 végén ítélték el víz-, gáz- és áramlopási ügyben, ami miatt 3 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. A zenész minden jog adta lehetőséget megpróbált, hogy elkerülje a börtönt, ám végül nem járt sikerrel, így 2023. április 26-án be átlépte azt a kaput, ahova senki sem kívánkozik, és megkezdte a büntetésének letöltését.

Galambos Lajos
Galambos Lajos a körülményekhez képest nagyon jó formában távozott a börtönből (Fotó: Markovics Gábor)

Galambos Lajos külsején nem látszódik a 14 hónapnyi börtönélet

A múlt héten felröppent a hír, hogy talán 14 hónap után már pénteken szabadulhat, végül nem így történt. De hirtelen minden megváltozott, az ország Lagzi Lajcsija július elsején hazatért. Az ítélet után Galambos Lajos ügyvédei sokat tettek azért, hogy a zenész otthonában, házi őrizetben tölthesse le büntetését, ám 2023. április 26-án mégis be kellett vonulnia a börtönbe. Bár bent tartózkodásának egészét a börtönkórházban töltötte, hiszen betegsége úgy kívánta meg, hogy folyamatos orvosi felügyelet alatt legyen, úgy tűnt, egyelőre mégsem szabadulhat. A múlt hét végén a család nagyon várta a jó hírt, hogy elfogadták a sokadik kérvényüket és hazatérhet Lajcsi az otthonába, hogy házi őrizetben töltse le büntetése hátralévő részét, ám nem jött a felszabadító döntés. Egészen mostanáig.

Futótűzként terjedt a trombitás szabadulásának híre az interneten. És míg a megromlott egészségügyi állapotától volt hangos a sajtó a bevonulásakor, sokan azt várták, hogy egy megtörten fog kilépni a börtönkapun. Mindenki legnagyobb megdöbbenésére azonban Galambos Lajos kifejezetten jól néz ki, tény, hogy egy kicsit veszített a súlyából, de nem látszódik rajta, hogy megviselte volna az elmúlt 14 hónapnyi börtönélet. Mint ahogy most mindenhol ő a téma, a Redditen is kitárgyalták a zenészt. Vélhetően hamarosan ő maga fogja részletesen elmesélni, hogy mi mindenen ment keresztül a bent töltött idő során.

Galambos Lajos
Sokak szerint a trombitás nem tapasztalata meg, milyen a valódi börtönélet (Fotó: Markovics Gábor)

 

A Facebookon pedig szinte csak olyan kommenteket olvasni, ahol örülnek a régi rajongók, hogy visszakapták Lajcsit. Bár jó ideig még nem fogják fellépésen látni, hiszen reintegrációs őrizetben van.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek