FESZTIVÁL

Megtaláltuk a Balaton Soundon: Így bulizik a várandós Tornóczky Anita

Doris

Létrehozva: 2024.07.05.

Módosítva: 2024.07.07.

A műsorvezető nemrég jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. Tornóczky Anita így sem hagyta ki az egyik legmenőbb nyári fesztivált.

Párjával öt éven át próbálkoztak a családalapítással, végül a második lombikprogram meghozta a várva várt eredményt: Tornóczky Anita babát vár - derült ki néhány héttel ezelőtt.

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita vodka-szóda helyett almafröccsel bulizik a Balaton Soundon  - Fotó:   Bors

A műsorvezető és kedvese tavaly szeptemberben kezdték meg a szükséges hormonpótlást és a stimulációt, januárban pedig megtörtént az első beültetés. Ez ugyan sikertelennek bizonyult, a második viszont eredményt hozott. Tornóczky elárulta, hogy küzdelmüket eddig csak a közeli barátaikkal és családtagokkal osztották meg.

− Azt is tudtuk, hogy a magyar jogszabályok szerint bármilyen lombikprogramot csak 45 éves korig kezdhetek el, így abba is belevágtunk tavaly, mert az időkorláton picit aggódtunk – augusztusban mégiscsak 46 leszek. De azt, hogy lesz kisbabám, hogy ő egyszer érkezni fog, éreztem a lelkem mélyén, szóval valójában egy percig sem aggódtam – mesélte az egykori műsorvezető.

Babavárás ide vagy oda, Tornóczky nemrég kijelentette, hogy mindenképp elmegy a Balaton Soundra, hiszen az a kedvenc fesztiválja, és házuk is van Zamárdiban, mindössze 5 percre a buli helyszínétől.

Tornóczky Anita várandósan is imádja a Balaton Soundot

A Bors helyszíni riportere megtalálta Tornóczky Anitát a Balaton Sound forgatagában. A kismama elmondta, hogy igyekszik ésszel fesztiválozni, alkoholos ital helyett pedig idén csak almafröccsöt kortyol a magyar tenger partján.

− Szerintem ez már körülbelül a tizenkettedik Balaton Soundom. Így, hogy babát várok, nyilván próbálom megválasztani a megfelelő távolságot, hogy ne legyen annyira hangos a zene, vagy legalább a nagyon erős hangoktól távol tartsam magam. Az vodka-szóda helyett pedig almafröccsöt iszom. Ez az első napom, de nagy valószínűség szerint este tizenegykor már otthon leszek. Az a szerencse, hogy öt percre lakunk innen, tehát haza tudok menni, tudok egy kicsit pihenni, aztán maximum visszajövök − kezdte a Borsnak Tornóczky Anita, aki Sting és Coldplay koncerten is volt már várandósan, az AC/DC-t viszont inkább kihagyta.

Tornóczky Anita szenved a nagy melegtől

Anita maga is meglepődött azon, hogy egy kritikát se kapott, miután bejelentette, hogy kerekedő pocakkal sem hagyja ki a fesztivált, számított ugyanis egy-két rosszindulatú kommentre. Annak viszont nagyon örül, hogy végre anyai örömök elé néz!

− Annyit küzdöttünk érte, hogy még mindig nehezen hiszem el, hogy ott van egy gyerek a pocakomban, bár ez most már egyre jobban látszik. Ez a nagy meleg egy kicsit megütött, de egyébként nagyon jól viselem. Semmi különösebb probléma nincsen, leszámítva azt, hogy lassan bálnává növök, de ez benne van, majd elmúlik − nevetett Anita.

A Tornóczky Anitával készült videót a Life.hu cikkében találod

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek