Királyi család

Megtörte a csendet a rákkal küzdő Katalin, így érez most

Bors

Létrehozva: 2024.07.09.

A hercegné személyes küzdelme nem homályosítja el érdeklődési körét.

Katalin hercegné nagy sportrajongó, az elmúlt években ezért sem hagyott ki egyetlen wimbledoni tenisztornát sem. Mi több, az All England Club védnökeként ő maga szokta átadni a serlegeket a teniszezőknek, ám idén erre a rákbetegsége miatt nem kerülhet sor – legalábbis most így látszik, mert egyelőre nem jelent meg az eseményen, ugyanakkor néhány napig még tart a bajnokság.

Katalin hercegné
A hercegné kilépett a reflektorfényből, de követi az eseményeket. (Fotó: ZUMAPRESS.com / Northfoto)

A walesi hercegné nagy szurkolója és jó barátja Andy Murray teniszezőnek, akinek a társa egy sérülés miatt nem lépett pályára vegyes párosban. Murray valószínűleg többet nem fog versenyezni a wimbledoni tenisztornán, ami Katalint is megérintette - írja a lavanguardia.com

Egy hihetetlen pályafutás véget ér Wimbledonban. Nagyon büszkének kell lenned magadra Andy Murray! Mindannyiunk nevében köszönjük!


– írta a hercegné közösségi oldalán. A nagybeteg édesanya szenvedélye a tenisz iránt egészen gyermekkoráig nyúlik vissza. Wimbledont csak egyszer hagyta ki, 2013-ban, amikor terhes volt György herceggel. Az, hogy egy ilyen fontos rendezvényt ki kellett hagynia, valószínűleg csak még inkább motiválja, hogy mielőbb felépüljön. Gratulációja azt mutatja, hogy nem veszítette el az érdeklődését és nem adta fel a reményt, pedig még hosszú küzdelem áll előtte. Katalin márciusban jelentette be, hogy rákkal küzd, azóta csak egyszer jelent meg személyesen a nyilvánosság előtt. Akkor az is kiderült, hogy még hónapokig tart megelőző kemoterápiás kezelése.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek