Költözés

Menekülnének a belvárosból Bangó Marikáék

Zs.

Létrehozva: 2024.07.25.

Módosítva: 2024.07.25.

Bangó Margit lánya évtizedek óta Budapest belvárosában él. A gyerekek azonban kirepültek a nagy lakásból, és Bangó Marika férjével együtt ott maradtak a nagy lakásban.

Bangó Marika és a muzsikus férje, Horváth Elemér negyven éve élnek a budapesti Baross utcában. A 93 négyzetméteres hatalmas, nagypolgári lakásban nevelték fel a szülők a gyerekeiket, mostanra azonban mindegyik kirepült, a szülők pedig ott maradtak kettesben. Nem volt kérdés, hogy otthont kell váltaniuk... Bangó Marika egy hónapja meg is hirdette eladásra az ingatlant. 

Bangó Marika Elemér
Bangó Marika és Elemér eladják a belvárosi lakásukat (Fotó: Facebook)

Bangó Marika közelebb költözne édesanyjához

A házaspár már ki is nézte az új otthonukat, legszívesebben Gyálra költöznének, ott ugyanis kertes házban élhetnének, illetve ott közel lehetnének Marika édesanyjához, a Kossuth-díjas Bangó Margithoz is, akivel egyébként minden szabadidejét együtt tölti anya és lánya. 

Hosszú évtizedek óta vágyom arra, hogy magunk mögött hagyjuk a zajos belvárost, és egy nyugodt, vidéki környezetben élhessünk. 

– nyilatkozta korábban Marika a Borsnak. A költözéssel azonban addig várniuk kell, amíg meg nem érkezik a vevőjük. A belvárosi lakásukat 83,9 millióért árulják, és az információink szerint komoly érdeklődő még nem jött. De ami késik, az nem múlik. A várakozás viszont nagyon nehéz lehet Marikáéknak, akik már el is tervezték, hogy milyen lesz az új otthonuk. 

Bangó Margit, Marika és Tina
Tina, Bangó Margit és Marika ma már rendszeresen közösen programoznak Fotó: Facebook 

Irány Gyál! 

Marika férje, Horváth Elemér azt mondja, hogy ha lehetne, már holnap indulnának az új lakásba. 

Itt maradunk Marikámmal kettesben ebben a nagy lakásban. A gyerekek kirepültek, semmi értelme fenntartanunk. A belvárosi élet sem olyan szórakoztató már nekünk, mi tagadás: kezdünk idősödni, most már jobban esik a természet közelsége és a csend.

– nyilatkozta a Borsnak, majd így folytatta: 

Két házat már megnéztünk, ha addig nem adják el, amíg el nem megy a mienk, akkor azok közül fogunk választani. Ha lecsúszunk róluk, akkor sem vagyunk kétségbeesve, mert újépítésűbe is szívesen beköltözünk, de olyanba csak akkor, ha földszinti és kertkapcsolatos. Az a legfontosabb szempont. A lakásunkért még nem jött meg a vevője, de hiszünk benne, hogy hamarosan jelentkezik. Jó lakás az és árában adjuk, el fog menni.  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek