MATCH

Hoppá, a Tinderen keresi a szerelmet a TV2 szívtiprója? - Fotó

Doris

Létrehozva: 2024.07.05.

Csajok, ti jobbra húznátok a sármos magyar színészt? Nagyon úgy tűnik, hogy a TV2 sztárja adott egy esélyt a társkereső applikációnak!

Mészáros András vitathatatlanul hazánk egyik legnépszerűbb színésze, neve pedig azoknak is ismerősen csenghet, akik néhány évvel ezelőtt akár csak egy részt is láttak a 200 első randi, vagy a TV2-n látható Doktor Balaton című sorozatokból. Utóbbinak ugyanis Mészáros játszotta a főszerepét, a visszajelzések alapján pedig jött, látott és győzött.

Mészáros András, TV2 sztárja
Mészáros András a Tinderen keresi a szerelmet? (Fotó: TV2)

Bár a 42 éves színész magánéletéről nem sokat tudni, korábban a Borsnak elmesélte, hogy már a metálos korszakában is nagy sikere volt a szebbik nem képviselőinél.

– Volt egy barátnőm, aki szintén ilyen stílusú volt. Mindketten bőrdzsekit hordtunk, hosszú hajjal jártunk, igazi fenegyerekek voltunk. Volt egy fellépésem, ahol egy barátommal balladákat adtunk elő. Én szavaltam, ő pedig énekelt. Ez a lány beült az első sor közepére, hogy majd ő megmutatja, mennyire unalmas is egy ilyen előadás, majd milyen ciki lesz az egész. A műsor egy pontján kipillantottam a lányra. Sosem fogom elfelejteni, ahogy könnyes szemekkel, állig lefolyt szemfestékkel ült az első sorban – emlékezett vissza a megható pillanatra András, aki akkor azt is elmesélte a Borsnak, hogy egyes rajongók igencsak messze merészkednek és intim fotókkal bombázzák a jóképű művészt.

Mészáros András a Tinderen keresi a szerelmet?

Úgy tűnik azonban, hogy népszerűség ide vagy oda, Mészáros Andrást egyelőre elkerüli a szerelem. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a fotó, amit a Bors egyik olvasója juttatott el hozzánk. A képen ugyanis a színész látható az egyik legnépszerűbb társkeresős applikáción, a Tinderen, amiről Schmuck Andor nemrég könyvet is írt Tinder Tündérek címmel.

Az adatlapja alapján Mészáros komoly kapcsolatot keres, de mindenre nyitott, magyarán nyitottan áll a vele megismerkedni vágyó hölgyekhez.

TV2 sztárja, Mészáros András
Hoppá! A TV2 sztárja a Tinderen tűnt fel (Fotó: Bors olvasói fotó)

Természetesen az is lehet, hogy nem is András regisztrált a népszerű társkeresőre, hanem valaki visszaélt a képmásával. Nem ő lenne ugyanis az első híresség, akivel ez történt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek