Vélemény

„És micsoda s*ggfej lett belőlem” - Kemény önkritikát gyakorolt Dwayne Johnson

KL

Létrehozva: 2024.07.04.

A színész ezúttal sem rejtette véka alá a véleményét.

Ha még nem hallottál Dwayne Johnsonról, akkor biztosan egy barlangban éltél, de az is lehet, hogy még egyáltalán meg sem születtél, amikor ő már sztár lett.

96th Annual Academy Awards - Arrivals
Dwayne Johnson elárulta, hogyan kezeli a hírnevet Fotó: Jeff Kravitz

A "The Rock" becenéven emlegetett színész és egykori WWE-pankrátor azzal, hogy a sportról a színészetre váltott, Hollywood egyik leggazdagabb sztárjává vált. Bár azóta megtanulta kezelni a nagy hírnévvel járó nehézségeket, Dwayne Johnson elárulta, hogy ehhez sok önreflexióra volt szüksége.

Kezdetben ez nem volt ilyen egyszerű, és a sztár bevallotta, hogy a fejébe szállt az ismertség, és komoly erőfeszítéseket kellett tennie, hogy feldolgozza, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben. Felidézte az egyik pillanatot, amikor szembesült azzal, hogy a hírnév hogyan változtathatja meg őt, ha nem vigyáz.

Éppen vacsorázni volt, és néhány rajongó odajött hozzá, és bocsánatkérően, de lelkesen autogramot kértek tőle. A színész természetesen igent mondott, de ezt olyan rezignáltan tette, hogy a rajongói bűntudatot éreztek a kérés miatt.

Mindössze 30 másodpercbe telt, mire rájöttem, hogy lehetőségem volt arra, hogy valakinek egy jó pillanatot szerezzek, én pedig rosszul éreztem magam a történtek miatt

- mesélte Dwayne Johnson, majd így folytatta:

− És hogy ez mekkora s*ggfejjé tett engem. És mekkora egy s*ggfej, jogosan, ami miatt úgy éreztem magam, mint egy... Ezután megfogadtam magamnak, hogy soha, de soha nem fogom ezt még egyszer megtenni.

Mondani sem kell, hogy a színész hírneve az eset óta csak nőtt, és igyekezett tekintettel lenni a hozzá forduló rajongókkal.

A hírnévhez való viszonyáról megnyílva elmondta, hogy nem akarja hogy az érzelmei magával ragadják: 

A hírnév egy nagyon trükkös dolog. Lehet nagyszerű, de lehet megtévesztő is, ha pedig hagyod, ha belekeveredsz, egy hosszú, sötét útra terelhet, ami nagyon káros lehet a karrieredre, az életedre, a kapcsolataidra. A hírnév nem csak a karrieredre, hanem a kapcsolataidra is hatással lehet

- mondta az Uniladnak a színész, aki hozzátette, hogy nem szereti vagy utálja a hírnevet, próbálja azt egyensúlyban tartani.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek