Visszavonulás

Mindenkinek elállt a lélegzete: Örökre visszavonul a pankrátorból lett filmsztár

KL

Létrehozva: 2024.07.08.

A sportoló döntése a közönséget is sokkolta.

John Cena, a világ egyik legismertebb pankrátora. A sportoló 23 éve csatlakozott a WWE-hez, ez idő alatt pedig 16 világbajnoki címet szerzett.

John Cena pankrátor WWE visszavonulás
John Cena bejelentette a visszavonulását Fotó: Twitter (X)

Ám a sportoló most a közönség nagy megdöbbenésére egy rendkívüli bejelentéssel érkezett a Money in the Bank torontói rendezvényére. John Cena közölte, hogy a WrestleMania 2025 elnevezésű rendezvény után visszavonul a pankrációtól.

 

A 2025-ös Royal Rumble és a 2025-ös Elimination Chamber lesz az utolsó versenyem, továbbá azért vagyok itt ma este, hogy bejelentsem, hogy Las Vegasban, a 2025-ös Wrestlemania lesz az utolsó Wrestlemania, amelyen részt veszek

 

- mondta a népszerű pankrátor, aki később a beszédében megemlítette, hogy tervezi, hogy továbbra is részt vesz a Monday Night Raw pankrációs műsorban, amely 2025 januárjában a Netflixre költözik.

A sportoló bejelentését a nézőtérről először hangos füttyszó kísérte, ám később elkezdték skandálni, hogy „köszönjük Cena”.

− Köszönöm, hogy ma este itt lehetek veletek, hogy az egész világ megtudja, hogy valami felejthetetlen dolgot tervezünk, amihez az is hozzátartozik, hogy visszatérek Torontóba, hogy szétrúgjak néhány s*gget - mondta John Cena, aki egyúttal köszönetet mondott a támogatásért.

John Cena 2001-ben szerződött a WWE-hez, 2018 óta pedig színészi karrierjével is többet foglalkozott, olyan filmekben szerepelt, mint a Megjött Apuci, a Szűzőrség, az Öngyilkos osztag és a Peacemaker - emlékeztet cikkében a Ladbible.

Videón a pankrátor bejelentése:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek