Ikertornyok

Mintha testvérek lennének! Magyar sztárok és külföldi hasonmásaik

Natasha

Létrehozva: 2024.07.08.

Nagy Melanie és Jessica Alba, Csősz Bogi és Katherine Heigl, Kovács Gyopár és Kylie Jenner nyomán összeszedtünk a legmeglepőbb sztárhasonmásokat.

Magyar sztárok külföldi hasonmásai - Azt mondják, valahol a világban mindenkinek akad egy hasonmása. A világsztárok között is találkoztunk már megdöbbentő esetekkel, mikor alig lehet különbséget tenni a két személy között, ám nem kell olyan messzire menni, hiszen hazánk hírességei között is vannak, akik megszólalásig hasonlítanak egy-egy hollywoodi világsztárra. Például ilyen Nagy Melanie, akinek akár az "elveszett ikertestvére" is lehetne Jessica Alba, de Csősz Bogi is megszólalásig hasonlít Katherine Heiglre. 

magyar sztárok hasomások Nagy Melanie, Csősz Bogi, Dávid Petra
Magyar sztárok külföldi hasonmásai: Csősz Boginak, Dávid Petrának és Nagy Melanie-nak is van egy elveszett ikertestvére (Fotó: Bors)

Nagy Melanie és Jessica Alba

Sokaknak feltűnt már, hogy G.w.M egykori kedvese szinte kiköpött mása Jessica Albának. Igaz, maga Melanie nem látja, hogy hasonlítanának, de nagyon hízelgőnek tartja a dolgot.

– Igazán hízelgő, hiszen egy gyönyörű és tehetséges színészről van szó. Az ő szépsége belülről fakad, nagyon természetes és egyben egyedi is, de őszintén szólva, nekem nem tűnt fel a hasonlóság. Ellenben nagyon jól esik, hogy egyesek úgy gondolják, hogy látják bennem Jessicát. Feldobták vele a napomat! – fogalmazott a csinos híresség korábban a Borsnak. 

Nagy Melanie és Jessica Alba
Ugye, hogy akár testvérek is lehetnének? (Fotó: Getty Images / Bors)

Csősz Bogi és Katherine Heigl

Abban egyetérthetünk, hogy Bogit és az Emmy-díjas amerikai színésznőt nagyon könnyű lenne összekeverni, hiszen nagyon sok vonásuk megegyezik: az arcformájuk, a szájuk, a szemük, de még a gesztusaik is.

Nézd csak!

Csősz Bogi
Na, vajon melyikük Bogi és melyikük Katherine? (Fotó: AFP / Bors)

Kovács Gyopár és Kylie Jenner

Igaz, lsősorban mindenki Tóth Andi hasonmásának titulálta Gyopárt, azonban ha jobban megvizsgáljuk, inkább Kylie Jennerre hajaz a színésznő. A világsztárhoz hasonlóan sminkel, sőt még a stílusukban is akad párhuzam. Gyopár szerintünk ügyesen elvegyülne a Kardashian-Jenner klánban.

Kylie Jenner jutott eszembe először, ahogy ránéztem a fotóra. Aztán megláttam a nevedet. Brutál a hasonlóság

–  írták Gyopár egyik fotója alá.

Kovács Gyopár
Kovács Gyopár nagyon hasonlít Kylie-ra (Fotó: AFP / Bors)

Dávid Petra és Sandra Bullock 

Többeknek feltűnt, hogy a Házasság első látásra sztárja egy kicsit talán a Beépített szépségre hasonlít. Ezt természetesen jelezték Petrának is a rajongók, aki nagyon örült a párhuzamnak, hiszen nagy csodálója Sandrának. 

De mutatjuk máris a képeket!

Dávid Petra
Igaz, hogy hasonlítanak egy kicsit? (Fotó: AFP /Bors)

Nagy Ő Mimi és Meghan Markle

Mimi a Nagy Ő műsorából lehet ismerős sokaknak, hiszen amellett, hogy Árpa Attila kegyeiért harcolt, mindenki arról jegyezte meg, hogy Meghan Markle ikertestvére is lehetne.  Igaz ma már szőkére festette a haját a Mimi, de barna frizurával nehéz lenne megkülönböztetni őket. 

Lehet, hogy Mimivel jobban járt volna Harry herceg (Fotó: Northfoto / Bors)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek