barátság

„Nagyon örülünk, hogy végre itthon van!” - Galambos Lajosnak üzent Bódi Guszti

Bors

Létrehozva: 2024.07.04.

A Bódi család évtizedes barátságot ápol a trombitással, így nem meglepő, hogy az utóbbi időben nagyon aggódtak érte. Galambos Lajos azonban már szabadult a rácsok mögül!

Galambos Lajos 2022 decemberében kapta meg az ítéletét a víz-, gáz- és áramlopási ügyében, amiért 3 és fél év börtönbüntetésre ítélték. A trombitás azonban csak egy évet és két hónapot töltött a rácsok mögött, ugyanis a napokban kiengedték. Ám a történet nem ennyire egyszerű! Az ítélet után a zenész ügyvédjei mindent megtettek, hogy Lajcsi háziőrizetben tölthesse a büntetését, azonban ezt nem engedélyezték. Betegsége miatt viszont a bent tartózkodásának egészét börtönkórházban töltötte. Nem meglepő, hogy sokan aggódtak érte, a családja mellett a barátai és kollégái is. 

Bódi Guszti és Galambos Lajos
Galambos Lajos és Bódi Guszti régi jó barátok (Fotó: Bors)

Galambos Lajos barátai aggódtak

Most, hogy Lajcsi már háziőrizetben töltheti büntetése további részét, fellélegezhetett a családja és az ismerősei. Még Bódi Guszti és Margó is, akik évtizedes barátságot ápolnak a trombitással, ő volt ugyanis az, aki a nagyközönségnek bemutatta a famíliát. 

Nem meglepő hát, hogy Gusztiék figyelemmel követték a híreket Lajosról, a testvérénél pedig folyamatosan érdeklődtek a hogylétéről is. 

– Nagyon örülünk, hogy végre itthon van Lajcsi! Amíg bent volt mindig a testvérétől, a Galambos Pistitől érdeklődtem, hogy van, de akkor sajnos csak azt tudta mondani, hogy gyengélkedik. A Bódi család nevében mondhatom, hogy a szabadulása az egy örömhír, és kívánjuk neki, hogy minél hamarabb legyen túl a történteken – kezdte a Borsnak Guszti, aki a mai napig hálás a trombitásnak.

Egyébként jó kapcsolatban vagyunk, barátokként tekintünk egymásra. Hogy is lehetne ez másképp? A nagyközönség ugyanis általa, a Dáridóban ismert meg minket, amiért örökké hálásak vagyunk neki

 – tette hozzá a népszerű zenész, aki reméli, hogy mielőbb találkozhat majd a barátjával.

lagzi lajcsi galambos lajos, bodi margo_FB_4542
Bódiék remélik, Lajcsi hamar túlteszi magát a történteken (Fotó: Bors)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek