Királyi család

Nem bízik Meghanban? Kiszivárgott Harry herceg telefonbeszélgetése

Bors

Létrehozva: 2024.07.05.

Úgy tűnik, hogy nem a felesége a legnagyobb támasza, ha komoly baj történik.

Kiderült, hogy ki volt az első személy, akit Harry herceg hívott, azután, hogy Vilmos herceg állítólag megtámadta – nem Meghant kereste fel.

Royal Ascot-Day Two
Képes lenne nekiesni a testvérének Vilmos? (Fotó: Northfoto)

Harry a nagy port kavart memoárjában számolt be arról, hogy milyen konfliktusok történtek a királyi családban. Bátyját olykor erőszakos személynek írta le, egy alkalommal fizikailag is egymásnak estek, amiért Vilmost okolta. A herceg azt állítja, hogy a trónörökös a gallérjánál fogva megragadta és a padlóra lökte őt, miután a feleségét kritizálta. Vilmos állítólag a 2019-ben történt incidens előtt „bonyolultnak", „gorombának" és „durvának" nevezte Meghant. A veszekedés a Nottingham Cottage házban történt a londoni Kensington-palota területén. Harry állítja, Vilmos arra biztatta, hogy üssön vissza, de ő ezt nem tette meg. 

Nem kell erről mesélned Megnek 

- mondta a verekedés után Vilmos az öccsének. Hozzátette, nem ő volt az, aki a támadást kezdeményezte - írja a Mirror. Ezután Harry nem a feleségét tárcsázta, hanem a terapeutáját, aki segített feldolgozni neki a történteket. Meghan csak akkor értesült az estről, amikor észrevett néhány sérülést férje testén. Állítólag nem volt dühös vagy meglepett, de rettenetes szomorúság öntötte el. Vilmos később bocsánatot kért, de a kapcsolatuk ezután már nem volt olyan, mint korábban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek