Királyi család

Nem kettőt látsz, György herceg már most trónörökös apja klónja - Fotó!

B. V.

Létrehozva: 2024.07.16.

A 11 éves fiatal kinézetében ragaszkodik ahhoz, hogy olyan legyen, mint a brit trónörökös.

Vasárnap lezárult a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, melynek győztese Spanyolország lett. A hispánok kitűnő mérleggel (6 meccsből 6 győzelemmel) érkeztek Berlinbe a mindent eldöntő mérkőzésre, ahol ellenfelük nem más volt, mint Anglia, akik eddig soha nem nyertek még foci Eb-t. Épp ezért nem volt meglepő, hogy a nagy viadalon jelen volt a spanyol király és a brit trónörökös is. Vilmos azonban nem volt egyedül, vele tartott az ifjú György herceg is, akinek kinézetén sokan meghökkentek. 

Euro 2024: Spain - England
Ugyanolyan kinézettel érkeztek meg a döntőre Berlinbe. Fotó: dpa/picture-alliance

A 11 éves György ugyanis édesapjához hasonlóan testreszabott öltönyben, nyakkendőben és élére vasalt fehér ingben szurkolt hazájának, amit sokan nem értettek. Felmerült ugyanis a kérdés: ilyen fiatalon miért öltözött ki így, miért nem viselt csak egy brit focimezt? 

Habár Vilmos a hírek szerint támogatta volna, hogy fia rövid ujjú felsőben érkezzen, Katalin már nem volt annyira oda az ötletért. A hercegnének azonban nem kellett aggódnia, fia sem szeretett volna abban menni, ragaszkodott a formális, öltönyös megjelenéshez. És hogy miért? Azért, hogy minél jobban hasonlíthasson édesapjára - írja a Mirror.

 

Györgynek az apja a példaképe, olyan akar lenni, mint ő. Ezért nézett ki olyan fessen az öltönyében. Úgy akart öltözni, mint Vilmos.

 

- közölte egy bennfentes. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek