KARRIER

Így van most a Next Top Model Hungary győztese: Nagy lépés lenne, de vágyom rá

mkb

Létrehozva: 2024.07.15.

Mészáros Lilivel nagyot fordult a világ néhány hónap alatt. A Next Top Model Hungary versenyére utolsó esélyként tekintett a karrierje szempontjából: a műsor megnyerésével most aztán belecsöppent a közepébe.

Nem mindennapi fotóval jelentkezett a napokban a Next Top Model Hungary győztese. Mészáros Lili nemrég a műsorban is szereplő Oleg Borisuk kamerája előtt mutatta meg egy újabb arcát. Erről mesélt most a Borsnak.

Mészáros Lili: „Egyetlen ballépés elég"

Féltem, hogy megosztóak lesznek a képek, de sokan egyenesen azt írták, hogy ez a kedvenc fotósorozatuk rólam, egyébként nekem is nagy kedvencem – ismerte el mosolyogva Lili.

Nagyon szerencsés vagyok, ha százalékban kéne kifejezni, úgy mondanám, hogy 99 százalékban pozitív véleményeket kapok és hallok vissza. Őszinte leszek, féltem, hogyan küzdenék meg azzal, ha rám szabadulna a népharag. Azért résen vagyok, mert egyetlen ballépés elég. De most ezt nagyon jó megélni, jó visszaigazolás arra, amit csinálok.

next top model hungary
Lili magabiztosan menetelt a Next Top Model Hungary dobogójának legfelső fokáig (Fotó: Martin Vanda)

Mészáros Lili törekszik a természetességre, az önazonosságra, ehhez a műsorban és a közösségi oldalain is tartja magát.

Már a Next Top Model Hungary forgatásain is figyeltem rá, hogy az igazi arcomat mutassam, többnyire smink nélkül voltam. Muszáj igazi dolgokat közvetíteni ebben a furcsa világban, ahol annyi a plasztika, a szerkesztett kép. Remélem, a követőimnek is felüdítő látni valami valódit.

Lili elismerte, az önelfogadás számára többéves munka volt, de mindenkinek javasolja, hogy ássa bele magát a témába, mint mondja, ez a siker egyik kulcsa.

Külföldi karrierrel kacérkodik a Next Top Model Hungary nyertese

A Next Top Model Hungary győztese már korábban is modellkedett, most viszont minden korábbinál több lehetőség nyílt előtte, a biomérnöknek tanuló lány elárulta:
Az egyetemi tanulmányaim most mellékpályára kerültek. Már csak egy év van hátra a környezetvédelmi szakirányon, ezért mindenképpen szeretném majd befejezni, s később ezen a területen helyezkednék el. Fuzionálnám a modellkedéssel: például a textilipari újrahasznosításokra fókuszálnék” – mesélte Lili, majd hozzátette:

− De most leköt mindaz, amire a műsor megnyerésével lehetőségem nyílt. A tartalomgyártás, a modellkedés, ráadásul az Icon Model Management segítségével külföldön is lehetőségem lesz szárnyakat bontogatni. Nagy lépés lenne, de vágyom rá, és szerencsére a környezetem is támogat benne. A barátommal sokat beszélgettünk erről, és mivel őt a munkája nem köti egy helyhez, szívesen tartana velem. A szüleim persze nehezen viselnék, de már megszokták, hogy olykor másfél-két hónapot is külön töltünk. 

Tényleg nagyon támogató közegben nőttem fel. Ez lehet a siker másik kulcsa

– tette hozzá mosolyogva a Next Top Model Hungary győztese.

A győzelem pillanataiban: Lili párja és családja között. Elmondása szerint a sikerének fontos része, hogy támgoató közegben éli a napjait (Fotó: TV2)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek