Partyarc

Férjével pipálja ki bakancslistáját a magyar színésznő, de van egy szigorú feltétele

Bors

Létrehozva: 2024.07.28.

Minden évben ott volt Magyarország legnagyobb fesztiválján, és ez idén sem lesz másként. Nyári Dia szüleinek nagy szerepük van abban, ahogyan bulizott, és anyaként ő maga is tudatos ebben a kérdésben.

Meglehetősen gyakorlott bulizónak számít Nyári Dia: amióta csak teheti, részt vesz a Sziget Fesztiválon. Tinédzserkora óta mindent imád, ami a bulizással jár – a zenét, a táncot, a társaságot –, ráadásul elég korán belecsöppent ebbe.

Nyári Dia
Nyári Dia kedvenc fesztiválja a Sziget Fesztivál, és Pink koncertje tetszett neki eddig a legjobban (Fotó: hot! magazin/ archív)

Szülei nem nagyon engedték bulizni

Az első nagy koncertélményem apukámmal volt, 11 évesenkezdte a hot!-nak a színésznő. – Ő is imádja a zenét, és ő vezetett be ebbe a világba

Előtte is sokat jártak magyar előadók bulijaira, de ez az alkalom éppen Pink itthoni fellépése volt – mint kiderült, nem az utolsó, amin Dia részt vett.

Ha ő Európában jár, én ott vagyok! A fesztiválkoncertek közül is az ő szigetes fellépése volt a legjobb számomra – mesélte lelkesen.

Később, mivel 16 éves kora óta egyedül lakott Budapesten – vagy éppen ingázott –, bulizhatott volna, mégis ritkán tette.

Nem nagyon engedtek bulizni a szüleim, mert – főleg a pesti lét miatt – nagyon féltettek. De soha nem is játszottam ki őket: olyan nem fordult elő, hogy azt mondtam, hogy otthon alszom, és ne úgy lett volna – jelentette ki.

Nyári Dia
Nyári Dia fia, Zétény is nagy zenekedvelő (Fotó: Szabolcs László)

Nyári Dia családjával együtt jár koncertekre

Mostanában, ha a férje is talál kedvére való programot, vele tart fesztiválozni, a hatéves Zétire ilyenkor a nagyszülők vigyáznak. Pedig a kisfiú is zenekedvelő, otthon sokat bulizik együtt az anyukájával, de koncerten még nem volt. Dia ebben is tudatos szülő.

Voltam olyan Coldplay-koncerten, ami tele volt 5-6 évesekkel, fülvédőben. Meccsen volt már így Zéti is, de nem lenne túl nagy buli neki, hogy ücsörög, és nézi, hogy mások buliznak valamire, amit ő nem hall, és szerintem még nem is bírná végig fizikailag. Valószínűleg egy kisebb koncertre megyünk majd vele először, ott is hátul maradunk; fokozatosan alakítjuk ki nála a bulikultúrát – avatott be az édesanya.

Bakancslistás koncert

Augusztus közepén koncertezik Münchenben Adele. A brit előadó szerepelt Dia bakancslistáján, így amint tudta, megvette a koncertjegyet. A németországi bulira a férjével utaznak, de szigorúan vonattal, mert a színésznő ki nem állhatja a repülést.

További sztárhíreket olvashatsz az e heti hot! magazinban!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek