Kínos

"Odajött egy csaj kiabálva..." - legkínosabb randijáról vallott Tóth Andi

Natasha

Létrehozva: 2024.07.23.

Az énekesnő nem tagadja, volt pár kínos találkozója az életben, de volt egy, ami kifejezetten kellemetlenre sikeredett. Tóth Andi ugyanis egy szerelmi háromszögbe találta magát hirtelen.

Tóth Andi egy ideje a szinglik szabad életét éli, - legalábbis a külvilág felé ezt kommunikálja - ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne tapasztalata a randizásban. A főzős YouTube-műsorának legújabb epizódjában most éppen azt taglalja, milyen helyszínek a legjobbak egy első találkozóra, de szóba került az is, hogy az énekesnőnek mi volt a legkínosabb élménye egy randevún. Előre szólunk, hogy tényleg kínos volt!

Tóth Andi
Tóth Andi elmesélte a legkínosabb randiélményét (Fotó: Máté Krisztián)

Tóth Andi: Nem volt meg a kémia

Nos, Andi már az elején leszögezte, hogy a történet nem egy híres emberről szól, ráadásul most először beszél róla bárkinek. Azt nem tudjuk, hogy azért, mert ennyire kínosnak tartja, vagy csak szerette volna elfelejteni, de most legalább eszébe jutott. 

Nem híres ember. Remélem... Ez egy modell gyerek volt, én meg fiatal voltam

– kezdte mondandóját Andi, akinek története egy sétával, majd egy kellemetlen étkezéssel folytatódott. De ez még csak a bemelegítés volt. 

– Elhívott a srác sétálni, mondom de jó, végre csak sétálunk. Alapból nem volt a típusom, nem szeretem a szőke srácokat, na ő az volt, ráadásul hosszú hajjal. Úgy nézett ki, mint Tarzan. Na, mindegy, elmentünk sétálni. Én nem vagyok ez a mindenáron te fizess, mert én ki tudom fizetni magamnak, köszönöm szépen. Viszont ha randizunk, akkor nyilván jól esik egy nőnek, ha felajánlják ezt. Én pedig éheske voltam, úgyhogy bementünk a Mekibe, ahol kértem egy adag sültkrumplit. Éreztem, hogy nem szeretne fizetni, mert miközben én vártam a számlára, ő andalgott valahol. Ennek ellenére beleevett a sültkrumplimba, de ez még nem minden... – mondta a videójában Andi, aki nem akármilyen csattanót hagyott a végére.

Nem volt meg a kémia köztünk, úgyhogy nem sajnáltam, de egyszer csak a semmiből odajött egy csaj kiabálva. Először nem tudtam, hogy mi van: hozzám jött vagy hozzá? Néztem a csávóra, egy k***a szót nem bírt kimondani. Mondom: a barátnőd? Azt válaszolta, hogy nem, a csaj meg teljesen kifordult magából

 – fogalmazott az énekesnő, és talán mondanunk sem kell, hogy ebből a randiból nem volt második...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek