TOXIKUS

Exe durva bosszút állt Opitz Barbin, megszólalt az énekesnő

Doris

Létrehozva: 2024.07.26.

Serleg Albert mindent elkövet, hogy befeketítse az énekesnőt. Opitz Barbi azonban nem maradt adós a válasszal!

Nincs tovább! Opitz Barbi és Serleg Albert folyton hullámzó párkapcsolata évekig szolgált beszédtémául, a két fiatal se veled, se nélküled románcáról cikkek tucatjai, ha nem százai születtek. Barbi már sokszor szakított Alberttel, mindannyiszor drámai, venezuelai telenovellába illő módon, ám most úgy tűnik, végleg sikerült kiszállnia az ördögi körforgásból.

Opitz Barbi
Opitz Barbi nem kér többé Serleg Albertből (Fotó: Nagy Zoltán)

Bosszúhadjárat indult Opitz Barbi ellen

Opitz Barbi és Albert egy ideje ismét külön vannak, és nagyon úgy tűnik, hogy ez alkalommal végleg pontot tettek a se veled, se nélküled kapcsolat végére. Azaz Barbinak sikerült annyira megerősödnie lelkileg, hogy maga mögött hagyja a múltat. Sajnos azonban minden jel arra mutat, hogy Albertnek nem sikerült kellő érettséggel kezelnie a kialakult helyzetet, és a közösségi médiát kihasználva próbálta meg lejáratni az énekesnőt! A TikTokra váratlanul egy olyan minősíthetetlen, kisstílű és trágár videót töltött fel Opitz Barbiról, ami tulajdonképpen az énekesnő hűtlenségéről és könnyűvérűségéről szól.

Egészen konkrétan tényként közlik a videóban, hogy Barbi korábban egy 16 éves sráccal csalta meg Albertet, nemrég pedig egy 17 éves tinifiúval szűrte össze a levet. A felvétel ezeken kívül néhány kihívó képet is felvonultat Barbiról, alatta pedig egy minősíthetetlen rapzene hirdeti, hogy az énekesnő ostoba és mindenkinek odaadja magát.

Bár a videó azóta eltűnt a népszerű közösségi oldalról, a Ripost munkatársa szerda éjjel 1 órakor megkapta a linkjét. Miután megnézték a felvételt, megkeresték Opitz Babit. A következő hivatalos választ kapták az énekesnő menedzserétől:

– Minden ilyen jellegű lejárató kampány kizárólag egy egyedi bosszúhadjáratnak a része, ettől Barbara maximálisan elhatárolódik. Az ehhez hasonló közösségi média, vagy egyéb platform megjelenésekre nem kíván reagálni. Jelenleg a saját élete, és a saját karrierje a legfontosabb. Mostantól minden ilyennek jogi következménye lesz" - nyilatkozta a Ripost-nak Opitz Barbi menedzsere. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek