Gólyahír

Óriási a boldogság: első gyermekét várja Margot Robbie - Fotó

KL

Létrehozva: 2024.07.08.

Itt vannak az első képek a gyönyörű kismamáról.

Margot Robbie korunk egyik legismertebb színésznője, aki olyan népszerű filmekben játszott már, mint például a Wall Street farkasa, vagy a tavalyi év legnépszerűbb filmje, a Barbie. Ugyan a színésznőt az utóbbi film kapcsán nem jelölték Oscarra, de az kárpótolhatja, hogy a Barbie-nak óriási sikere volt világszerte.

2024 EE BAFTA Film Awards - Red Carpet Arrivals
Margot Robbie első gyermekével várandós Fotó: Mike Marsland

Ám van még egy dolog, ami elfelejtet vele minden olyan rossz dolgot, ami eddig történt vele, ugyanis a csinos színésznő első gyermekét várja. Margot Robbie-ról az olaszországi Comói-tó mellett készültek képek, ahol a színésznő egy fehér crop topban villantotta meg már igencsak kerekedő várandós pocakját. A képek tanúsága alapján a háromszoros Oscar-jelölt Margot Robbie kicsattant a boldogságtól, épp hajókázni indultak szerelmével a népszerű nyaralóhelyen.

A Barbie sztárja még az év elején jelentette be, hogy egy időre visszavonul a színészettől, az előbb említettek tudatában pedig így egyre egyértelműbbé válik, hogy miért döntött akkor így, még ha ezzel meg is lepett mindenkit. A színésznő és férje, Tom Ackerley 2013-ban ismerkedtek meg egy forgatáson, majd rá három évre összeházasodtak. A leendő szülők egyelőre nem erősítették meg az örömhírt, de a hajókázás előtt készült képek azt mutatják, hogy Margot Robbie-nak kisbabája lesz - írja a Ladbible.

Mutatjuk az első fotókat a gyönyörű kismamáról:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek