Kastély

„Egy álom, ami valóra vált” – Polgár Tündéék éjszakánként fél millióért alszanak Brad Pitt ágyában

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.07.25.

Az üzletember és felesége rengeteg csodás helyen jártak már, jelenleg Írországot utazzák körbe. Polgár Tünde és férje azonban nem aprózzák el, legutóbb egy olyan kastélyban szálltak meg, ahol alaposan zsebbe kellett nyúlniuk.

Polgár Tünde és férje, Árpi gyakran utaznak a világban, tavaly év végén például a Távol-Keleten jártak, ahol számos kalandba keveredtek. Az pár mindig szívesen számol be az átélt élményeikről, ahogy teszik azt a mostani vakációjuk alkalmával is. A jópofa millárdosok nemrég Írország felé vették az irányt, de már a reptéren bonyodalomba keveredtek, mert 24 órát késett a gépük. Végül, kisebb késéssel, de kezdetét vehette a körutazásuk.

Polgár Tünde és Polgár Árpád
Polgár Tünde és Árpi számtalan helyre elutaztak már (Fotó: Szabolcs László)

Egy kastélyban szállt meg Polgár Tünde és férje

A körutazásuk során Tündéék a festői Ashfordba is eljutottak, ahol világ egyik legszebb kastélyhotele áll. Itt a történelem és a pompa is megelevenedik, persze a helyszín nem is két forintba kerül. Az a szoba, ahol megszálltak, korhű bútorokkal, baldachinos ággyal és csodás kilátással, potom fél millió forintba kerül per éjszaka. Bár tényleg nagy összegről van szó, de a miliő kárpótolja az embert, és valódi hercegként, illetve hercegnőként érezheti magát a vendég. Természetesen Tünde több képet is megosztott, amihez egy rövid szöveget is írt, amiből kiderült, hogy nagy álma vált most valóra.

Egy álom, ami valóra vált. A világ legszebb kastélyhotelében átélhettem a történelmet és a pompát – írta Tünde, akinek a bejegyzésére többen is elismerően reagáltak.

Fotók megtekintésért kattints ide!

Film forgatásnak, elnököknek, hercegeknek is otthont adott már a kastély

A nyugalom és a festői környezet mellett az is elmondható a kastélyhotelről, hogy több filmnek is helyszíneként szolgált a kastély és a birtok, valamint számos fontos ember szállt már meg itt korábban. Talán a legismertebb itt forgatott sorozat Az uralkodónő című széria, ami I. Mária skót királynő életének korai szakaszát mutatja be. Valamint az 1952-ben megjelent amerikai filmdráma, A nyugodt férfi, John Wayne-nel a főszerepben, aki a kastélyban is lakott a forgatás idején. De több politikus és színész is megfordult itt, úgy mint Robin Williams, Brad Pitt, Pierce Brosnan, az amerikai elnök, Ronald Reagen, és az edinburgh-i Eduárd herceg is. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek