család

Egészségügy probléma miatt aggódtak Polgárék, de talán más van a háttérben

Niki

Létrehozva: 2024.07.14.

A közkedvelt házaspár, ahogy minden évben most is hazatért Amerikából a nyári időszakra. Polgárék már évek óta a kétlaki életre vannak berendezkedve, ami alól a fiuk Dani és a kutyusuk Zeusz sem kivétel, akik idén kicsivel hamarabb érkeztek meg Magyarországra, mint a szülők. Ám úgy tűnik idén az egyik utast jobban megviselte a környezetváltozás mint általában, Polgár Tünde már egészségügyi problémákra is gyanakodott, míg Árpi szerint teljesen más a gond.

Polgár Tünde és Polgár Árpád már hozzászoktak, hogy minden tavasszal kicsit szüneteltetik a floridai életüket és a fiukkal Danival, illetve a kutyájukkal Zeusszal hazajönnek Magyarországra és nagyjából fél évet itt töltenek. Idén azonban a hazaút nem telt felhőtlenül Polgárék számára, és azóta is akadnak gondok. Most épp Zeusz ijesztett rá alaposan a gazdijaira.

Polgár Tünde és Polgár Árpi Polgárék
Kutyájukért aggódtak Polgárék, lehet, hogy a hazautazás miatt betegedett meg? (Fotó: Czerkl Gábor)

Tünde szerint mostanában akadtak gondok a kutyussal, ami miatt nagyon aggódott is és bár már javulni látszik a helyzet, meglehet, hogy nem is egészségügyi probléma áll a háttérben.

– Zeuszka, a kutyusunk most egy kicsit beteg volt, úgyhogy ilyenkor őt pátyolgatjuk jobbról balról, szóval jobb sorsa van, mint bárki másnak a családban – mesélte viccesen Tünde.

Szerencsére már lassan kezd jobban lenni. Hathetes kora óta van velünk, most pedig már hét és fél éves, és azóta hozzá van szokva ehhez a kétlaki élethez, de Árpi szerint most éppen depressziós, mert kint jobban érzi magát, mint itthon. Biztos azért, mert ott lehet a mókusokat abajgatni meg minden, itt meg a sünökkel nincs annyira jóban

 – tette még hozzá.

Polgárék kutyusa igazán érzékeny lélek

Ezek szerint akár még az is előfordulhat, hogy ez okozta a betegséget is. Az egykori luxusfeleség már korábban is beszélt arról, hogy Zeusz mennyire érzékeny, hiszen amiatt, hogy gazdáitól külön, Danival kellett hazautaznia vérig sértődött. Így a hazaérkezés után első dolguk volt őt kibékíteni:

Elsőként megpróbáltam Zeusz kutyust kiengesztelni, ugyanis ő Danival jött haza, két héttel hamarabb, mint mi. Ezért konkrétan hátat fordított nekem, és sértődötten nézett rám, mert hogy mit képzelünk mi magunkról, hogy őt külön utaztatjuk, pedig szerintem örülhet neki, hogy nem olyan hosszú úton jött mint mi. Persze ő ezt nem tudja, csak azt, hogy a mami magára hagyta

 – mesélte akkor a Borsnak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek