Kálvin tér

Rátalált a szerelem a TV2 sztárjára: „Egy igazi nőnek érzem magam mellette”

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.07.27.

Nem szokványos első randit talált ki a fiatal spontán pár, leléptek Barcelonába. Venczli Zóra különleges találkozásáról mesélt, ami megváltoztatott mindent az életében.

Venczli Zóra a Sztárban Sztár leszek! második évadának tehetséges színésznője nagy fordulatot tapasztalt az életében idén. A műsor után ugyan összecsaptak a hullámok a feje fölött, ugyanis egy mérgező kapcsolat lezárásán vívódott, sőt el is kellett költözzön Kecskemétre. Ugyan a környezetváltás és a színházi munkák sokat segítettek neki, azonban sokáig magányos volt. Nemrégiben viszont történt vele egy véletlen találkozás, ami teljesen felforgatta a hétköznapjait. Rátalált a szerelem!

20210927_Sztarban_Sztar_Leszek_MG_Ripost 00089_
Venczli Zóra
Venczli Zóra megmutatta párját a nagyvilágnak - Fotó: Markovics Gábor

Pont fel kellett jönnöm Pestre, a párom meg épp Magyarországon volt, mert akkor öt hónappal ezelőtt még Lengyelországban dolgozott és a Kálvin téren pont egymásra néztünk. De soha életemben nem néztem még meg senkit ilyen hosszan. Viszont ment tovább az élet, ő ment vissza, amíg én dolgozni és utána láttam, hogy valaki rám írt… – kezdte a Borsnak a kecskeméti Katona József színház ígéretes színésznője, aki csak azért írt vissza, mert hasonló élményben nem volt még része.

Kiderült, hogy ő írt rám, felismertem és elkezdtünk beszélgetni, de ha nem ő lett volna, talán vissza se írok. Először egy munkaügyben akart velem telefonálni nagyon-nagyon sürgősen, ami kiderült, nem csak egy indok volt, de ismerkedni is akart – osztotta meg Zóra, aki bizonytalan volt a fiú első szándékaival, azonban a legspontánabb randi ötlet után egy pár lett belőlük hamar.

BUS_4713
Venczli Zóra és szerelme Barcelonában találkoztak másodjára - Fotó: Bús Csaba

Randi Barcelonában

A spontán, őrült randik mindig a legjobbak sokak szerint, de Zóra a bohókás jellemvonások legmagasabbikát birtokolja, így nem meglepő, hogy azonnal kapható volt az őrült randira:

Nem is tudtam eldönteni először, hogy mit akar tőlem. Barátkozni, ismerkedni, de úgy voltam vele, hogy egy ilyen intelligens, jó fej faszi úgyse akar tőlem semmit. Aztán teltek-múltak az idők és a harmadik telefonálás után felvetette, hogy menjünk el randizni Barcelonába – mondta Zóra, aki ezek után összejött az ígéretes sráccal.

Azóta madarat lehet velem fogatni és újra tudok hinni és bízni

– jegyezte meg Zóra, aki nem gondolta volna, hogy fog tudni hinni a szerelemben előző, mérgező kapcsolata után.

Venczli Zóra párja valami tökéletes kezdete lehet

A friss párnak a távolságot is sikerült áthidalniuk, ugyanis a színésznő szívét elnyerő férfi hazaköltözött kedveséhez. Zóra egy igazán új dolgot tapasztal, amit bevallása szerint eddig még soha:

Amióta hazaköltözött, hogy a vállalkozásaival foglalkozzon, azóta ez nekünk is egy próba, hogy hogyan tudunk együtt itt működni. Viszont úgy bánik velem, mint még senki más. Nagyon jól tud kezelni, mindig nagyon megnyugtat, többnek érzem magam tőle. Egy igazi nőnek érzem magam mellette – osztotta meg színésznő, akit az új kapcsolat egy új korszakba repített.

Felnőttem ebben a kapcsolatban

 – mondta a tehetség igazán büszkén, végre hallva a hangján, hogy tényleg boldog.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek