Visszatérő

Meghalt, mégis visszatér a Marvel-filmekbe Robert Downey Jr.

Létrehozva: 2024.07.29.

Most aztán sokakat meglepett a Marvel. Visszahozták a halálból Robert Downey Jr.-t!

Csütörtökön kezdődött és vasárnap ért véget a világ legnagyobb képregényes rendezvénye, a San Diego Comic Con, ami természetesen a képregényfilmek másfél évtizeddel ezelőtt elindult térhódításának köszönhetően immár nem csak a képregényekről szól, de mindenről, ami ehhez kapcsolódik. Az egyik legjobban várt esemény évek óta a Marvel Studios panelje, amelyen az elkövetkező szuperhősfilmeket jelentik be a rajongóknak. Mivel az MCU mostanában nem muzsikál túl jól, sőt, sokan az egész képregényfilmes műfaj kifulladásáról beszélnek, tudni lehetett, hogy a Marvel és az őket birtokló Disney valami nagy dobásra kell, hogy készüljön. Nos, ez meg is történt: visszahozták a "halálból" Robert Downey Jr.-t.

Robert Downey Jr.
Kétségtelen, hogy Robert Downey Jr. a Marvel-filmek legnagyobb sztárja  Fotó: AFP

Hogy tér vissza Robert Downey Jr. és milyen szerepben?

Kétségtelen, hogy Robert Downey Jr. volt a Marvel-filmek legnagyobb sztárja, gyakorlatilag tökéletes volt Vasember szerepében. Van azonban egy "kisebb" bökkenő: Vasember karaktere ugyanis az utolsó Bosszúállók filmben hősiesen feláldozta magát. Halálát – ezt a készítők és producerek is hangsúlyozták – pedig nem szeretnék semmissé tenni, ezzel ugyanis önfeláldozása is súlytalanná válna. 

Nos, ilyen értelemben nem is támasztják fel, a színész ugyanis egy új karaktert, méghozzá a következő Bosszúálló-filmek új főgonoszát, Doctor Doomot fogja alakítani, leghamarabb a 2026-ban bemutatásra kerülő Bosszúállók: Ítéletnap (Avengers: Doomsday) című filmben. Azt, hogy a hazai képregényekben Fátum Doktorként is ismert karakter miért néz ki úgy, mint Vasember, illetve Tony Stark, állítólag majd épp ebben a filmben magyarázzák el.

Mutatjuk a Downey leleplezéséről készült videót:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek