átalakulás

Ma ünnepli a születésnapját Sebestyén Balázs: így lett a botrányos műsorvezetőből közkedvelt rádiós

Niki

Létrehozva: 2024.07.18.

Az ismert műsorvezető bizony elég messziről jutott el odáig ahol ma tart, hiszen egy kis csatornán botrányos stílusban kezdte el pályafutását. Sokan nem hitték volna, hogy Sebestyén Balázsból egy napon ismert és közkedvelt rádiós és TV-s műsorvezető lesz, de ő rácáfolt a kételkedőkre. Mutatjuk, hogy lett az egykor felháborító viselkedésével kitűnő fiatalból a magyar média egyik legismertebb arca.

Bár ma már talán kevesen emlékeznek rá, de Sebestyén Balázs egy kis csatornán, a Z+-on kezdte pályafutását, a Megálló című műsorban. A mára többszörösen díjazott, közkedvelt műsorvezető akkoriban még nagyon másként tűnt ki a feltörekvő fiatalok közül, hiszen legtöbbször botrányos és illetlen viselkedése miatt figyeltek fel rá. És, hogy ez a siker receptje vagy csak az útkeresés része volt? Nos ezt máig nem tudni, de egy biztos, Balázsnak mára sikerült levetkőznie az előítéleteket.

20220902_RTL_25_evfordilo_sajtaj_MG_MW 00107_ Sebestyén Balázs
Így változott a szemünk előtt botrányos fiatalból, közkedvelt műsorvezetővé a ma 47 éves Sebestyén Balázs (Fotó: Markovics Gábor)

Kétségtelen, hogy az országos hírnevet a korábbinál nem kevésbé botrányos és polgárpukkasztó Balázs show hozta el neki, ami tipikusan azon műsorok közé tartozott, amiről senki nem szívesen vallotta be, hogy nézi. Ennek ellenére öt éven keresztül futott sikeresen és Balázs számára tökéletes ugródeszkát jelentett a komolyabb, esti főműsoridő felé. A kibeszélőshow vége után egyre nagyobb lehetőségeket kapott a csatornától és sikerült levetkőznie azokat az előítéleteket, amik korábban összeforrtak a nevével. És talán kijelenthetjük, hogy ma, 47 évesen Balázs már a televíziózás egyik megkerülhetetlen arca.

Sebestyén Balázs rádiós műsora is közkedveltté vált

A műsorvezetéssel párhuzamosan a reggeli rádiózásba is belekóstolt és Vadon Janival, illetve Rákóczi Ferivel hármasban vezették a Class FM nevű rádió adón a Morning Show című reggeli műsort. A Rádió ugyan megszűnt és ezzel együtt a műsor is, de a trió a Rádió 1 égisze alatt, immár Balázsék címen folytatta pályafutását. Ez a reggeli show máig nagy sikerrel fut, ugyan már más felállásban, hiszen Vadon Jani 2023-ban elköszönt a műsortól, és helyére Ráskó Eszter humorista ült. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek