Otthon

Singh Viki végre beköltözhetett álomotthonába

Cs.G.

Létrehozva: 2024.07.16.

Az énekesnő számára elérkezett a nagy nap, mindent összepakolt. A hétvégén Singh Viki végre átköltözhetett álomotthonába, amit saját kezűleg szépítgetett.

Singh Viki pár hete egy hatalmas projektbe vágta bele a fejszéjét, mert megvette álmai otthonát. Természetesen az ingatlant szerette volna saját igényei szerint alakítani, így az elmúlt hetekben a szakemberekkel karöltve csinosítgatták, dolgoztak rajta. Azonban úgy tűnik, Viki terve célba ért és a hétvégén már birtokba is vehette saját, vidéki kuckóját.

Singh Viki
Singh Viki saját kezűleg újította fel otthonát Fotó: Móricz István

Nemrég a közösségi oldalán egy fotóval jelentette be az énekesnő, hogy elérkezett a nagy nap és költözik saját otthonába. Viki a képen boldogan mosolyog, mögötte pedig hatalmas zsákok és szatyrok sorakoznak várva a költöztetőt. Láthatóan még a nyári forróság sem szegte egy kicsit sem a kedvét a munkáltokban. 

Singh Viki
Singh Viki már nagyon várta a költözés napját Fotó: Instagram/Singh Viki

Saját kezűleg glettelt, festett Singh Viki

Viki korábban a Ripost-nak elmondta, hogy már izgatottan várta a költözés napját, addig viszont nem riadt vissza a ház körüli teendőktől sem. Így az aranytorkú énekesnő nagyon sok mindent maga csinált otthonában.

Nagyon sok mindent én csinálok otthon, tegnap előtt például gletteltem, de festek, szilózok. Persze segítségem is van, mert nem mindent tudok megcsinálni, hiszen a fürdőszoba csempézéséhez nem értek. De például a bútoraimat is én fogom felújítani, szeretem a vintage stílust, ezért saját kezűleg fogom azokat is csinálni

 – mesélte korábban Viki, aki már tervezte, hogy hatalmas kertjében  zöldséget is termeszt és háziállatokat tart majd.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek