Lezuhant

Súlyos balesetet szenvedett Leblanc Győző partnere

Mona

Létrehozva: 2024.07.01.

Súlyos balesetet szenvedett Olaszországban Szeredy Krisztina. Leblanc Győző partnere egy szikláról zuhant le, szilánkosra tört a könyöke, amit műteni kellett.

Szeredy Krisztinának meglehetősen extrém hobbijai vannak. A nyaralások alkalmával sem a homokos tengerpartot választja, sokkal szívesen látogatja a sziklás hegyeket. Leblanc Győző partnere nemrég Olaszországban járt, ahol súlyos balesetet szenvedett. Egy szikáról zuhant le, és olyan szerencsétlenül esett, hogy a könyöke szilánkosra tört.

Leblanc Győző és Szeredy Krisztina
Leblanc Győző és Szeredy Krisztina nemrég nyolc hetet töltött Amerikában. (Fotó: Szeredy Krisztina/Facebook)

Leblanc Győző is segített a balesetet szenvedett énekesnőnek

Szeredy Krisztina óriási fájdalmakat élt át. Még kint felkeresett egy kórházat, ahol azonnal megröntgenezték a karját, majd azt be is gipszelték, és közölték vele, műteni kell. A történtekről a Metropolnak mesélt a gyönyörű énekesnő.

Valójában egy szelfi-baleset történt. Egy csodálatos sziklát szerettem volna lefotózni, két kézzel tartottam a telefont, és a jobb kép érdekében úgy gondoltam, egyet hátralépek. 

Egyszer csak eltűnt a lábam alól a talaj, nagyjából egy métert zuhantam. 

Hogy védjem a készülékemet, a jobb könyökömre estem. A kezem ripityára tört, de a telefonom ép maradt. Körülbelül háromnegyed órán keresztül ültem a sziklán, folyamatosan jajgattam, és azt hittem, hogy el fogok ájulni a fájdalomtól. Aranyosak voltak a turisták, pedig vadidegen emberek voltak számomra, hozták a jeget, hogy csillapítsák a fájdalmamat – mesélte a lapnak.

Szeredy Krisztina
A szörnyű baleset sem szegte kedvét az énekesnőnek, hogy folytassa olaszországi kalandját. (Fotó: Szeredy Krisztina)

„Felvágták, drótokkal és hurkokkal összefogták a könyökömet”

Krisztina egy 70 centis gipszet kapott, egészen az ujjától a válláig. Neki kellett eldönteni, hogy kint marad, és ott operálják meg, vagy hazajön Magyarországra, és itt vállalja a műtétet. Az utóbbi mellett döntött.

Természetesen nem akartam távol az otthonomtól sort keríteni a beavatkozásra. Az operavilág összefogott, nagyon kedvesek voltak, Győző – Leblanc Győző, akivel már közel két éve alkot egy párt a színpadon – is segített, és megtaláltuk Ifjabb Hangody László ortopéd orvost. 

Pénteken érkeztem haza, és már kedden a műtőasztalon találtam magam. 

– A műtét után visszakerült egy újabb hatalmas gipsz a karomra, a születésnapi buli előtt pár nappal került le rólam – mondta a Metropolnak Krisztina, aki a műtét részleteibe is beavatta a lapot.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek