Királyi család

Súlyos döntést hozott Katalin hercegné: elege lett, ebből már ő sem enged!

Bors

Létrehozva: 2024.07.01.

Férjével megrendíthetetlen csapatot alkotnak, a nehézségeket is együtt vállalják!

Katalin hercegné és Vilmos herceg „soha nem bocsátanak meg Harrynek és Meghannek” egyetlen okból kifolyólag. Egy királyi szakértő, Charles Rae szerint Harry hercegék olyan mély sebeket okoztak, hogy már nincs visszaút számukra!

Le Prince William, duc de Cambridge et Catherine Kate Middleton, duchesse de Cambridge publient une vidéo privée en famille avec leurs 3 enfants, le prince George, la princesse Charlotte et le prince Louis pour marquer leur 10 ème anniversaire de mar
Azt sem bánják, ha nem mindenki ért egyet velük! (Fotó: Will Warr / Duke & Duchess of Cambridge / Kensington Royal via Bestimage / Northfoto)

A bennfentes arról is nyilatkozott, hogy Harry hercegéknek kellene megtenniük az első lépést, ha békülni akarnának, de nem hiszi, hogy a kezdeményezés végül sikerre vinné őket - írja a Mirror.

Ha meg akarják tenni az első lépést, akkor sem vagyok benne biztos, hogy Vilmos és Katalin pozitívan reagálna

- jelentette ki a forrás. A határozottan elutasító magatartásnak nem csak Meghanék sárdobálása az oka, hanem az is, hogy elmúlt néhány évben Vilmoséknak számos nehézséggel kellett szembenézniük, beleértve Károly király és Katalin hercegné rákdiagnózisát. Vilmos a hírek szerint hallani sem akar testvéréről, akire stresszforrásként tekint. A legfontosabb számára, hogy nyugodt környezetet biztosítson feleségének, aki mostanra már szintén az egészségét helyezte előtérbe.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek