Támadások

Szabó Zsófinak ma már szinte csak szorongást okoz a hírnév

Niki

Létrehozva: 2024.07.02.

Módosítva: 2024.07.02.

A TV2 Titkok Ramónával című podcastben legutóbb Szabó Zsófi árult el részleteket arról, hogy mi vezetett a TV2-höz való visszatéréséhez, és hogy édesapjának milyen fenntartásai voltak Zsófi pályaválasztása ellen. A szakma mellett persze a magánéletéről is őszintén beszélt.

A TV2 Titkok Ramónával a csatorna legújabb dobása, amely egy itt még sosem látott videó podcast formátumban szólaltja meg a sztárokat, akik legféltettebb titkaikról rántják le a leplet. A műsor új részében Szabó Zsófi mesélt Lékai-Kiss Ramónának többek között arról, hogy miért tért vissza a TV2-höz, vagy, hogy miért nem akarta édesapja, hogy színészi pályára lépjen. Sőt, azt is elárulta hogyan küzd meg a szorongással és mi vezetett oda, hogy úgy döntött, nem oszt meg kisfiáról egyetlen fotót sem.

Szabó Zsófi TV2 Titkok Ramónával
Szabó Zsófit ma már szorongással tölti el a hírnévvel járó rengeteg támadás (Fotó: TV2)

Zsófi a közösségi médiában rengeteg negativitással és támadással szembesül. Hol a súlya, a munkája vagy a gyereknevelés miatt bántják, így talán érthető, hogy rengeteget szorong.

A megbélyegzés, az előítélet, a rosszindulat, az, hogy a hibát keressük a másikban, hogy nem támogatjuk egymást, hogy fukarkodunk a kedves szavakkal, a dícsérettel… könnyebb bántanunk egymást, ami szorongást szül bennem, hogy miért ilyen világban élünk.

Szabó Zsófi és Lékai-Kiss Ramóna TV2 Titkok Ramónával
Szabó Zsófi és Lékai-Kiss Ramóna édesanyaként még nehezebben viselik a támadó kommenteket (Fotó: TV2)

Szabó Zsófi úgy érzi, egyre kevesebb szeretetet kapnak a hírességek

A színésznő szerint bár mindig is volt árnyoldala a hírnévnek, ma már ez sokkal nagyobb méreteket öltött. Úgy érzi, az egykori szeretet már szinte megszűnt és mindenki csak a negatívumra koncentrál, amivel nagyon nehéz együtt élni:

Ez most már az életünk része, nem tudom úgy szétválasztani, hogy nem foglalkozom vele. Pont nemrég fogalmaztam meg valakinek, hogy anno, amikor mi elkezdtük a karrierünket 15 éve, akkor autogramm kártyákat osztogattunk, közönségtalálkozóra jártunk, fotózkodtak velünk és menő volt híresnek lenni. 15 év elteltével azt látom, hogy annyi frusztráció van az emberekben, hogy ránk, magyar hírességekre nem néznek már fel, hanem keresik bennünk a hibát.

Sőt, olyan is előfordul, hogy követik az otthonához és figyelik a fotósok, vagyis nemcsak a kommentelők tudják megkeseríteni az életét. Ez édesanyaként különösen nehéz neki, amivel Ramóna is egyetértett.

A TV2 Titkok Ramónával következő adása szerda 14:00-tól elérhető a TV2 Play oldalán.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek