SZAKÍTÁS

Szakítások éve az idei: íme a sztárpárok, akik külön folytatják

Létrehozva: 2024.07.01.

Még csak az év felénél járunk, de máris jópár sztárkapcsolat ment tönkre. Egymást követik a szakítások.

Nem éppen a szerelem éve az idei. Még csak június van, de már féltucat szakítás történt a sztárvilágban.

Couple,Holding,Broken,Heart,Against,White,Wall
Nem kedvez a szerelmeseknek az idei év, féltucat szakítás történt már (Fotó: vectorfusionart /  Shutterstock )

Nyílt levélben balhézott a sztárpár

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett az elmúlt években többször kiáltották ki a kapcsolatuk végét, de mindig újra egymásra találtak. Most azonban minden korábbinál véglegesebbnek tűnik a szakítás. Miután Ivett a közösségi oldalán több utalást is tett a szakításra, Miki besokallt és kitálalt: nyílt levélben állította, hogy nem ő a rosszfiú, hiszen éppen a gyermekei anyja volt, aki megcsalta őt:
Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni – fogalmazott a kajakos.

Dudás Miki - kölcsönkenyér visszajár - korábban az ő megcsalásaitól volt hangos a kapcsolatuk - BORS szakíts
Dudás Miki és Szigliveti Ivett nyilvánosság elé tárta sérelmeit, a szakítás a nagyközönség előtt zajlott (Fotó: hot magazin)

Kőgazdag Szandi is szingli lett

Tuvic Aleksandra a Kőgazdag fiatalok című polgárpukkasztó realityben hívta fel magára a figyelmet, majd nem sokkal később akkori barátjával, Kornéllal tette próbára kapcsolatát a Párharc című TV2-es műsorban. Derült égből villámcsapáskén ért mindenkit, amikor Szandi a közösségi oldalán egy rajongói kérdésre bejelentette:

A nagy Ő még várat mert jelenleg egyedülállóként élem a hétköznapjaimat, de semmire se vagyok ráfeszülve

– fogalmazott még áprilisban, s azóta sem beszélt arról, hogy új szerelem lenne az életében.

kőgazdag szandi
Kőgazdag Szandi nemrég elárulta, szingli, és nagyon élvezi (Fotó: Máté Krisztián)

Szerelem a TV2 stúdiójában

A TV2 stúdiójában szövődött szerelem még tavaly. A Sztárban sztár leszek! énekese, Tasi Dávid és a Dancing with the Stars profi táncosa, Tóth Katica a színfalak mögött ismerkedett meg egymással. Az ünnepeket együtt töltötték, és már egy közös kutya örökbefogadását tervezték. Februárban azonban Dávid a közösségi oldalán, szűkszavúan jelentette be, hogy már nem alkotnak egy párt. További hozzáfűzni valója egyiküknek sem volt.

Borat is elvált

Sacha Baron Cohan, a Borat-filmek különc színésze és Isla Fisher színésznő tulajdonképpen már tavaly elvált, szakításukat azonban csak idén áprilisban hozták nyilvánosságra. Mint mondták:

Több mint húsz éve tartó teniszmeccs után letettük az ütőinket. 2023-ban közös megegyezéssel felbontottuk a házasságunkatfogalmaztak nemrég.

Sacha Baron Cohen, Isla Fisher
Békében vált el a sztárpár (Fotó: AFP)

Úgy fest, befuccsolt Ben Affleck és J-Lo házassága

Ugyan hivatalosan még nem mondták ki, mindenki tényként kezeli, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága véget ért. A szexi énekesnő épp baráti társasággal nyaral Európában: néhány napja Olaszországban süttette a hasát, majd Párizsban látták. Hónapokkal ezelőtt mutatkoztak utoljára együtt nyilvánosan, bennfentesek szerint pedig nem egyszer hangos veszekedés szűrődött ki közös házukból, amit azóta meg is hirdettek az ingatlanpiacon.

Ben Affleck and Jennifer Lopez Hit up McDonalds Together in Los Angeles
Úgy tudni, zűr van a paradicsomban J-Lo és Ben Affleck háza táján (Fotó: Northfoto)

Szakítás után esküvő

ÉNB Joe és Csenge kapcsolata is igencsak olaszos. A valóságshow-szereplő és párja többször is szakított, legutóbb éppen néhány hónapja. Épp ezért igencsak meglepődtek a rajongók, mikor egyszeriben nem csak a kapcsolatuk felmelegítését jelentették be, de azt is, hogy hamarosan összeházasodnak. A részletekről a Ripost-nak mesélt Varga Miklós Joe:
Augusztusban lesz az esküvő, tökéletesen zajlik minden, most is írjuk az ülésrendet. Több mint hatvan fő lesz és még jövő héten is megyünk a helyszínre, a ruhákkal kapcsolatban is van variálás. Azt hittük, hogy az utolsó két-három hónapban majd hátradőlhetünk – mesélte, majd hozzátette, az esküvő előtti napokat babonából külön töltik: Csenge lánybúcsún lesz, Joe csak visszafogott ünneplésre készül.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek