születésnap

Nem mindennapi meglepetéssel köszöntötte szerelme Szarvas Andit

Niki

Létrehozva: 2024.07.01.

Tavaly robbant a hír, hogy az egykori szépségkirálynő újra szerelmes, nem is akárkibe. Szarvas Andi szívét Molnár Andi volt férje rabolta el és úgy tűnik, azóta is nagyon boldogok. Sőt, a pár egy közös otthon építésébe is belefogott néhány hónapja, így éppen a költözködés közepére esett Andi születésnapja. Szerelme azonban még így is talált rá módot, hogy kényeztesse Andit.

Tavaly hónapokig volt hangos a sajtó Szarvas Andi új kapcsolata miatt, hiszen nem sokkal azután, hogy szakított egykori vőlegényével, újra rátalált a szerelem Zsolt személyében, aki Molnár Andi férje volt. A kapcsolatuk nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik és már egy közös otthon építésébe is belefogtak, ahová épp az elmúlt napokban kezdhettek el beköltözni. Ám Zsoltnak még a rengeteg pakolás és munka közepette is jutott ideje arra, hogy meglepetést szervezzen kedvesének.

Szarvas Andi
"Elrabolta" és meglepetés utazásra vitte szerelme Szarvas Andit (Fotó: Instagram)

Andi az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a férfi egy meglepetés utazással készült neki:

Hazajöttünk Vésztőre, majd innen Zsolti meglepi helyre visz a szülinapom alkalmából. A szememet pedig be kellett csuknom míg beírja a naviba.

− Igazából azt mondtam neki, hogy pihenni szeretnék, mert sok minden volt mostanában – tette még hozzá boldogan.

Szarvas Andi már alig várja, hogy túl legyenek a költözésen

Az egykori szépségkirálynő ugyan próbálta rávenni párját útközben, hogy árulja el az úti célt, a férfi nem tágított. A szerelmesek útja végül Miskolcra vezetett, ahol pár napot pihennek mielőtt visszatérnének a ház körüli teendőkhöz, ami a fáradtság és a nehézségek ellenére nagyon izgalmas mindkettőjük számára, erről Andi már többször is osztott meg részleteket a követőivel.

Már megvannak a beépített szekrények, a gardrób, az előszoba és a konyhai szekrények. Égnek a villanyok, le van burkolva kint is bent is, nagyon boldogok voltunk. Úgyhogy gyerekek itt jövő héten költözés van

 – mondta június közepén, a legutóbbi TikTok-videójában, ahol rajongói az egész folyamatot nyomon követhették.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek