Beszólt

Túlment egy határon? T. Danny újra beszólt az exének, aranyásónak nevezte

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.07.05.

A közönség szerint a rapper ezt már egy kicsit túltolta. T. Danny új zenéjében aranyásónak nevezte az exét.

T. Danny, azaz civil nevén Telegdy Dániel és egykori szerelme, Kecskés Enikő között még mindig megy az adok-kapok. Úgy tűnik, a rapper igazán magára vette ex-barátnője interjúját, amiben kiteregette a szakításuk részleteit, ugyanis újra tett egy durva utalást egy új zenében. Botrányos rappertársa, KKevin zenéjében hangzott el egy újabb utalás, ami valószínűleg Enikőnek lett megint csak címezve:

T. Danny
T. Danny megint odaszúrt Kecskés Enikőnek (Fotó: Bors Archív)

A rapper megint odaszúrt

T. Danny Szívtipró című, legújabb száma sem volt túl kedves a rapper az exével. Azóta pedig úgy tűnik nem higgadtak lejjebb a kedélyek, sőt egyre durvább dalszövegeket ír a zenész. Egy zenésztársa albumán hallható a Cartier c. dal, amelyben csak egy vendég verzére ugrott be Dani, de még mindig az exe a téma. Így szúrt oda újra a szívtipró:

Shh, várj, jól figyeljetek: az a kulcs, hogy nem foglalkozom ti veletek. Semmi gond, semmi gond nincs, de megyek, keresem a következő gold diggeremet 

– hangzik el a dalban, aki egyenesen aranyásónak nevezte az exét, akinek az előző számban azt is felhánytorgatta, hogy vett neki egy Rolexet.

T. Danny és Kecskés Enikő hivatalosan soha nem is vállalták fel egymást
T. Danny túltolja az exe oltogatását? (Fotó: Bors)

A közönség szerint T. Danny túltolja

Ugyan hatalmas sikereket érnek el a zenék és a szövegek, mégis sokan úgy gondolják, hogy ez nem csak tiszteletlen, de már átlép egy olyan határon is, ami teljesen kiábrándító a rapperrel kapcsolatban, akit rengetegen megszerettek a Dancing with the stars-os szereplése során.

Nekem a Dancingben szimpatikussá vált, de a vergődés már egészen hasonlít Misshéhez, hogy mennyire szar az élet, és ez már borzalmasan szánalmas – hasonlítja egy kommentelő Danit a botrányhős zenészhez, aki meglehetősen lecsúszott az elmúlt időszakban.

Erőlködik, hogy bebizonyítsa, neki milyen szar, és számomra ez full hiteltelen. Tömegtermék, mint KKevin és a társai – jegyezte meg egy kommentelő, akivel rengetegen egyet értettek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek