vallomás

Meglepő gondolatok: a szerelemről vallott T. Danny

Niki

Létrehozva: 2024.07.20.

A fiatal énekes szerelmi élete folyamatosan a média középpontjában van, akármennyire is próbálja azt óvni, így igyekszik minél kevesebb szót ejteni a kapcsolatairól. T. Danny most egy videóban vallott meglepő őszinteséggel arról, hogy mit is gondol a szerelemről.

T. Danny az egyik legfelkapottabb fiatal előadó mostanában, amihez természetesen az is hozzátartozik, hogy rajongók ezrei figyelik minden lépését, kiváltképp a szerelmi életét. És bár a rapper nem sokat beszél a magánéletéről, olykor mégis kénytelen róla szót ejteni. Most az Instagram oldalán megosztott videóban a társkeresésről beszélt őszintén, amivel kapcsolatos gondolatai sokakat igencsak megleptek.

T. Danny
Erre nem számítottunk! T. Danny dalai gyakran szólnak a szerelemről, de most elárulta mit gondol igazából (Fotó: Bors archív)

Nehéz kérdés

Ha a dalairól van szó Dani egyáltalán nem finomkodik. Ám úgy tűnik a TV2 sztárja nagyon érzékeny és romantikus is tud lenni, ha arról van szó:

Az, hogy mi a szerelem számomra nem egy értelmezhető kérdés. Kicsit olyan mintha azt kérdeznék tőlem mint laikustól, hogy mi az univerzum. Hát fogalmam sincs, az amiben élünk. És én a szerelemről is ezt tudom mondani, hogy fogalmam sincs, de ennek élünk.

T. Danny élete a szerelem körül forog

Bár úgy tudjuk, amióta Kecskés Enikővel a kapcsolatuk zátonyra futott az énekes szingli, de valószínűleg nem sokáig lesz ez így, hiszen bevallotta: az ő kis világa is a szerelem körül forog, mint ahogy szerinte mindenkié.

Ez mozgatja szerintem a világot, ez alakítja történelmet és a történéseket. Ez mindent körülleng egyébként, azt is amire nem is gondolunk, hiszen végső soron mindig a társkeresés a lényeg, mert az ember egy társas lény és nem akar egyedül lenni, ezért célt keres az életben. És mondhatunk akármit, de a legvégső cél, és az, amit a legjobban bán az ember, ha nem úgy alakul az a szerelem. Ez az ami a legjobban tud fájni, jobban mint ha belerúgsz a kis lábujjaddal az asztal sarkába. És nekem a szerelem a kis univerzumom, már gyerekkorom óta

 – árulta el az énekes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek