TOP5

Heti TOP: Tolvai Reni megmutatta hatalmas pocakját, Nádai Anikó elköltözik

Doris

Létrehozva: 2024.07.28.

Ezek voltak a legolvasottabb írások a héten a BorsOnline oldalán.

Tolvai Reniről eddig nem tudtuk, hogy anyai örömök elé nézne, éppen ezért döbbent meg mindenki, amikor megmutatta óriási pocakját. Ám mint tudjuk, a látszat néha csal!

Tolvai Reni
Tolvai Reni alaposan összezavarta a követőit Fotó: Szabolcs László

Az énekesnő lenge ruhában pózolt, amivel jól összezavarta követőit. A fotón nagynak látszik a pocakja, ami miatt többen arra gyanakszanak, hogy babát vár. A korábbi bikinis bejegyzéseit elnézve azonban valószínűbb, hogy a szoknyáját a fotókészítés pillanatában kapta fel a szél, ezért lett ilyen csalóka a kép.

- Csak nem terhes vagy?

- tette fel a kérdést egy kommentelő.

Reni egyébként azóta törölte a hozzászólásokat.

Nádai Anikó elköltözik

hot feltöltés Nádai Anikó
Nádai Anikó hamarosan új életet kezd Fotó: archív / hot magazin

Nádai Anikó és Hagyma nem is lehetne boldogabb. Miután Hagyma elvált Weisz Fannitól, Nádai Anikó mellett találta meg a boldogságot, aki szintén túl volt már egy-két csúnya szakításon. Ők ketten azonban tökéletes párt alkotnak. Szerelemgyerekük már igazi nagyfiú, most pedig szintet lép a házasságuk: egy általuk megálmodott házba költöznek

- Annyira izgatottak vagyunk. Nálunk most minden az építkezés és a költözés körül forog, hiszen napokon belül birtokba vesszük a közösen megálmodott otthonunkat. Megy a tereprendezés, közben belül is ezerrel dolgoznak a srácok. Én meg edzés után rohantam ki megnézni, hogy állunk

- írja Anikó. 

Ez tehát azt jelenti, hogy a család már csomagol, hamarosan pedig a gyerekekkel együtt az új otthonukba költöznek

Így néz ki most Tompos Kátya sírja

Tompos Kátya
Tompos Kátya május végén hunyt el Fotó: Simon Moricz-Sabjan

A Bors olvasója a hétvégén elhunyt rokona sírját látogatta meg a Farkasréti temetőben. Elmondása alapján épp az autója felé ballagott, amikor meglátta Tompos Kátya végső nyughelyét, ami meglepő látványt nyújtott. A sok koszorút, virágot mind eltakarították, a földhalom teljesen rendezett volt. Ami pedig a legmeghatóbb, az egy fekete-fehér fotó a színésznőről, amit egyik gyászoló szerette helyezett a kereszt alá. A képen a következő, tollal írt üzenet olvasható:

„Nagyon hiányzol, Kátya”

Tompos Kátya
Így néz ki most Tompos Kátya sírja Fotó: Bors olvasó

Káoszba fulladt Ákos repülőútja

Ákos
Ákos a reptéren Fotó: www.akos.hu

Törölte a Wizz Air fapados légitársaság a szerda kora este Budapestről Marosvásárhelyre közlekedő járatát, ami késő este fordult volna vissza, így a Marosvásárhely-Budapest járat is törlésre került. Ráadásul a hoppon maradt utasoknak – néhány SMS-en kívül – a légitársaság semmiféle tájékoztatást nem adott. A reptéren káosz alakult ki, a helyzetet pedig Ákos és zenekara sem úszta meg.

– A többség higgadtan kezelte a helyzetet, de volt, aki kiabált, egy hölgy sírt mellettünk, annyira kétségbe volt esve. Mi még ott helyben válságstábot tartottunk, megbeszéltük, mit kell tennünk, hogy meg tudjuk tartani a ma esti koncertet. A technika nagy része már úton volt, a színpadosok egy nagyobb személyautóval elstartoltak, a fél banda nálam aludt pár órát, aztán hajnalban mi is nekiindultunkmagyarázta Ákos.

Földes Eszter bikinis fotóval üzent a szakítás után

A színésznő és Lovasi András ugyanazt a szűkszavú közleményt tették ki a válással kapcsolatban néhány nappal ezelőtt.

Eszter pedig - úgy tűnik - már tovább is lépett, legalábbis minden energiájával próbálja élvezni a júliusi hőséget és az egészen új élethelyzetet: a szingliséget.

Földes Eszter
Földes Eszter a szinglik táborát erősíti Fotó: Facebook

A színésznő stílszerűen egy igazán "csajos" idézettel rukkolt elő, amit a Szex és New Yorkból ragadott ki:

– Szinglinek lenni régen azt jelentette, hogy senki sem akar téged. Most viszont azt jelenti, hogy baromi szexi vagy, és te döntöd el, hogy akarod élni az életed, és kivel szeretnéd tölteni az idődet

- áll az idézetben, amihez Eszter egy bikinis szelfit csatolt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek