Kínos

Tóth Andinak beszóltak a követői

Bors

Létrehozva: 2024.07.04.

Az énekesnő új reklámját töltötte fel a közösségi oldalára. Tóth Andi azonban pont a videó lényegi részében bakizott - amit követői rögtön észre is vettek.

Tóth Andi egy aranyosnak szánt videóban próbálta népszerűsíteni a nyári hidratálást rajongói körében, azonban a videó nem úgy sikerült, mint ahogy szerette volna. Szándéka szerint a kedves "vizecske" szóval dobta volna fel a reklámot, de ez nem úgy sült el, ahogy várta. Rajongói rögtön reagáltak is a szerencsétlen hibára.

Tóth Andi
Tóth Andit videója picit félresikeredett. (Fotó: Szabolcs László)

Tóth Andi megvan, de hol a fecske? Vagy kecske?

Andi a videója végén pusztán emlékeztetni szeretett volna mindenkit, hogy nyáron mennyire fontos a vizecske. Azonban az utolsó szót úgy elharapja, hogy inkább hangzik fecskének, vagy kecskének, mintsem vízecskének. Ezt egynéhány vicces hangulatú követő rögtön ki is szúrta: 

– Én azt hallom mennyire fontos a fecske. S várom csóró madarat.

– Miért fontos nyáron a kecske ? 😳🐐Valaki mondja el én is tudni akarom 😣

–  én fecskét értettem 😂😂😂 de a kecske se rossz 😂😂😂

– Ja, hogy a vizecske, úgy értettem a fecske 😂

Már korábban is beszóltak neki

Nem ez az első alkalom, hogy az internet népe beleállt az énekesnőbe. Támadták már például Tóth Andit új stílusa miatt, nem olyan rég pedig az alakját kritizálták kommentelői, mondván már túlságosan sovány az énekesnő, sőt többen azzal is meggyanúsították, hogy anorexiás. Andi akkor sem hagyta annyiban a dolgot, és megvédte magát.

Akkor illik véleményt adni, ha kérnek. Ha nem kérnek, akkor mindez csak jó sok negatív megjegyzés egy lányhoz, akit nem is ismernek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek